Перша допомога при втраті свідомості і травми голови. Пам'ятайте, що і розповісти інші!

У деяких ситуаціях швидка реакція може врятувати життя когось. Але в таких випадках одне бажання і реакція недостатньо. Ви також повинні мати можливість надати першу допомогу жертвам. Сьогодні видання. .cc пропонує вам список дій, які приймають при наданні першої допомоги людині, яка ненависна або постраждала від травми голови. Прочитайте ці поради ретельно, вони можуть бути корисні в будь-який час.

травма голови

1,1 км Перш за все, необхідно зупинити кровотечу, натиснувши на стерильний серветку на рану і застосувавши щось просту до голови.
2,2 км Тоді зателефонуйте нам або запитайте когось, щоб це зробити.
3. У Моніторинг наявності дихання, пульсу та реакції учнів на світло перед надходженням швидкої допомоги.
4. У При відсутності пульсу, дихання і реакції на світло, необхідно починати реанімацію кардіогенів.
5. Умань Після відновлення імпульсу і дихання, дати потерпілому стабільну бічну позицію і прогріти її!

Захоплення.

р.

1,1 км Поверніть людину на боці, щоб він не поїхав, наприклад, блювота.
2,2 км Так що мова не блокує дихальну дорогу, перевернувши голову потерпілого.
3. У Дзвоните до швидкої допомоги.
4. У Переглядайте дихання.
5. Умань Якщо жертва не дихає, то запустіть реанімацію кардіогенів.

Нарешті, я хочу, щоб ви добре здоров'я. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Неформовані засоби озброєння!

через takprosto cc