5 фраз в супровідному листі, через який ви не будете найняти

Покритий лист є додатковим шансом довести себе, але багато кандидатів з яких причин нехтують його. Скоріше написання оригінального, переконливого пояснення того, чому вони повинні бути найняті, більшість спираються на каліщений бангон і кліше, які відразу ж змусять писати нерішувані з сотень інших. Якщо ви хочете перемогти змагання на старті, спробуйте уникнути наступних виразів.

1. "Дар (а)"

Після читання цього листа потенційний роботодавець негайно розуміє, що він не потребує. Laziness – це не якість, яку компанія зацікавить вас.

За словами Мари Еллена Слатера, одного з провідних експертів з розвитку кар’єри, «особистого лікування показує, що заявник не взяв час, щоб запитати, хто він письмовий.» Ми радимо вам працювати міцно і дізнатися ім'я адресата.

2. «Я хотів би отримати роботу в ...»

Я сподіваюсь, що це тривожний годинник, прикріплений до вашого листа, тому що зчитувач вже засвоюється. На жаль, багато обкладинки листів починаються точно таким же чином. Якщо Діксени почали казку двох міст не з відомим словом, «Це був найкращий з усіх часів, він був найгіршим з усіх часів», але з фразою, «Дар читач, у вас є дуже довга книга», навряд чи хтось буде читати більше однієї сторінки.

Звичайно, не потрібно писати роман, але варто розповісти про відповідну анемекцію. Після всього, навіть в наш час, коли дані обробляються комп'ютерами, на певній стадії, ваш лист буде читати живою особою. Не продумавши історію? Почати з міцністю! Якщо ви любите товар компанії або в чому-небудь великий фахівець – починайте з цим, щоб гак одержувача.

3. У «Я думаю, що я ідеальний кандидат для цієї позиції. й

По-перше, це двічі ступеню. У бізнес-середовищі не цитуються слова «рожева», «феель» та «беліве». Вам не потрібно судити, чи є ви ідеальну або ні. До речі, починаючи з вироку з «Я» звучить набагато більш впевнено, ніж за допомогою цих «мочних» дієсловів. Що стосується вимог, які ви є ідеальним кандидатом, то краще показати, чому ви відповідаєте вищезазначеним вимогам.

4. У Я ефективний гравець команди.

Це неспроможність може бути застарілим і заміненим на список реальних досягнень і показників. Познайомлюся, що фраза “редерна активність зросла на 17%” звучить набагато краще, ніж “програвач”. Не забудьте згадати про те, що ви зробили на попередньому місці роботи і що було результатом для компанії. Уникайте надмірного використання пронона "І." Це як романтичне знайомство – розмова занадто багато про себе може створити враження від немодної людини.

5. Умань "Я люблю вашу компанію так багато."

Є ще один екстремальний: кандидати приділяють багато свого листа на кришку, щоб їх любов до потенційного роботодавця. Він виглядає дурно, коли він перехрещує певні межі. Небо любить симфонти.

Пам'ятайте, що супровідний лист є шанс представити себе в вигідному світлі. Використовуйте це прямо! Ми сподіваємося, що наша стаття буде корисною не тільки для вас, але і ваших друзів. Сонце реальний!

через takprosto cc