383
Заливають 1,5 кг цибулі в каструлю. Не звучати дуже апетитні, але після намагань, я раджу!
Цибулю є овочі, які роблять нас критим, коли ми зрізаємо їх. Але іноді варто трохи терпіння, так як цибулю є основним інгредієнтом в багатьох смачних стравах. Ми підготували для вас рецепт для Французького супу з цибулею. Для його приготування потрібно стільки 1,5 кг цибулі. Не звучать дуже апетитні, але після намагань цієї страви практично кожен відзначає свій неперевершений смак.
Інгредієнт:
Метод підготовки:
1,1 км Наріжте багет з кубиками близько 3 сантиметрів товстої. Випікайте її в духовці до коричневого.
2. П'яти і порубати великі цибулі і часник.
3. У Розтопити вершкове масло в дуже глибокій сковороді.
4. У Потім додайте часник. Поставте його на хвилину, а потім посипте цибулю. Далі все на невеликому вогні під кришкою близько 45-50 хвилин.
5. Умань Після того, як цибуля варена, заливаємо біле вино. Стирайте до тих пір, поки він загущить.
6. Жнівень Додайте відвар і гірчицю, помішайте.
7. Про нас Варіть все на повільному вогні 25 хвилин, періодично помішуючи.
8. У Смачна з сіллю і перцем.
9. Навігація Залийте суп на тарілках і покладіть зверху на скибочку змащеного хліба.
10. Посипати суп сиром.
11. Поставте суп в духовку для того, щоб сир плавиться до золотисто-коричневого кольору.
Детальніше дивіться в відео.
Французький ріпчастий суп дуже смачний і серйозний, якщо приготувати його правильно. Але для досвідченої господині це не складе труднощів. Спробуйте і почуйте французьку вечерю в домашніх умовах.
Поділіться цим чудовим рецептом з друзями!
через takprosto cc
Інгредієнт:
- 1/2 пакету олії;
- 6 великих цибулин;
- 6 зуба. часник;
- 0,5 ст.л. біле сухе вино;
- 6 ст. л. бульйону;
- 0,5 ч.л. гірчиці;
- 1 французький лоф;
- 1 ст. напляскване Сир швейцарський;
- 0,5 ст.л. тертого пармезану.
Метод підготовки:
1,1 км Наріжте багет з кубиками близько 3 сантиметрів товстої. Випікайте її в духовці до коричневого.
2. П'яти і порубати великі цибулі і часник.
3. У Розтопити вершкове масло в дуже глибокій сковороді.
4. У Потім додайте часник. Поставте його на хвилину, а потім посипте цибулю. Далі все на невеликому вогні під кришкою близько 45-50 хвилин.
5. Умань Після того, як цибуля варена, заливаємо біле вино. Стирайте до тих пір, поки він загущить.
6. Жнівень Додайте відвар і гірчицю, помішайте.
7. Про нас Варіть все на повільному вогні 25 хвилин, періодично помішуючи.
8. У Смачна з сіллю і перцем.
9. Навігація Залийте суп на тарілках і покладіть зверху на скибочку змащеного хліба.
10. Посипати суп сиром.
11. Поставте суп в духовку для того, щоб сир плавиться до золотисто-коричневого кольору.
Детальніше дивіться в відео.
Французький ріпчастий суп дуже смачний і серйозний, якщо приготувати його правильно. Але для досвідченої господині це не складе труднощів. Спробуйте і почуйте французьку вечерю в домашніх умовах.
Поділіться цим чудовим рецептом з друзями!
через takprosto cc
Для тих, хто не любить чистити зуби: нездатні переваги цієї щоденної процедури!
20 приголомшливих ванних кімнат, які додадуть прохолоди до будь-якої ванної кімнати. Я хочу, щоб я міг бути в одному з них!