506
15 Кращі поради для всіх час тільки мама може дати
Мама! Як багато любові і любові в цьому слово! Ми завжди знайдемо правильні слова підтримки, відкриваємо двері для нас в будь-який час доби, закриваємо очі на всі наші відверті, комфорт, годівлі, духовність. Дякую за вашу доброту, гарного настрою і почуття гумору. Дякуємо вам, ми сьогодні. Для тих, хто недавно був дитиною і вже став батьком, редактори підготували вибір найбільш оригінальних і смішних фраз, які ви, ймовірно, чули в дитинстві від матері. Гумор і любов!
15 речей, які навчають мене як дитина:
1,1 км «Бекаус я сказав, що тому! й
2,2 км Тексти пісень, а це означає: Поведінка в Богу: Пройдіть, що цей лист миється! ?
3. У Подумайте про наслідки: «Чи ви вийшли з вікна, я не збираю вас в магазин!»
4. У З повагою, робота інших людей: "Якщо ви збираєтеся вбити один одному, зайдіть назовні, я просто очищав підлоги."
5. Умань Надіславши неможливе: «Пошуки рота і їсти суп!»
6. Жнівень Кінець: «Ви не залишите таблицю до того, як ви закінчили все! й
7. Про нас Я поговорю вас вдома.
8. У «Повіть на светрі, я знаю, що ти холодний!»
9. Навігація Якщо ви не спите на обід, ви ніколи не будете рости. й
10. Вчити мене основи генетики: "У вас є все від вашого батька!"
11. «Я бачу тебе. й
12. Побачити хороше в все: «Агайн кладемо поросяту в кімнаті! й
13.00 р. У світі є мільйони бідних дітей, які не мають таких чудових батьків, як ви!
14. Вона пояснила причину і ефект до мене: «Якщо ви не перестанете торкнутися прямо зараз, я прокину тебе. й
15.00 р. А коли мова йде про мудрість: «Для мене, а потім причина!»
Дуже часто приготуйте все з посмішки і почуттям гумору. Обов'язково поділитися цією статтею з друзями, можливо, вони дізнаються тут не тільки порадами мами, а й власними силами. Шановні друзі!
через takprosto cc
15 речей, які навчають мене як дитина:
1,1 км «Бекаус я сказав, що тому! й
2,2 км Тексти пісень, а це означає: Поведінка в Богу: Пройдіть, що цей лист миється! ?
3. У Подумайте про наслідки: «Чи ви вийшли з вікна, я не збираю вас в магазин!»
4. У З повагою, робота інших людей: "Якщо ви збираєтеся вбити один одному, зайдіть назовні, я просто очищав підлоги."
5. Умань Надіславши неможливе: «Пошуки рота і їсти суп!»
6. Жнівень Кінець: «Ви не залишите таблицю до того, як ви закінчили все! й
7. Про нас Я поговорю вас вдома.
8. У «Повіть на светрі, я знаю, що ти холодний!»
9. Навігація Якщо ви не спите на обід, ви ніколи не будете рости. й
10. Вчити мене основи генетики: "У вас є все від вашого батька!"
11. «Я бачу тебе. й
12. Побачити хороше в все: «Агайн кладемо поросяту в кімнаті! й
13.00 р. У світі є мільйони бідних дітей, які не мають таких чудових батьків, як ви!
14. Вона пояснила причину і ефект до мене: «Якщо ви не перестанете торкнутися прямо зараз, я прокину тебе. й
15.00 р. А коли мова йде про мудрість: «Для мене, а потім причина!»
Дуже часто приготуйте все з посмішки і почуттям гумору. Обов'язково поділитися цією статтею з друзями, можливо, вони дізнаються тут не тільки порадами мами, а й власними силами. Шановні друзі!
через takprosto cc
Рецепт ванільних млинців з яблуками. Я хочу сніданки щодня!
Дуже швидкий рецепт маринованих грибів: після 6 годин гриби готові!