481
Рецепт ванільних млинців з яблуками. Я хочу сніданки щодня!
Млинці ідеально підходять для тих, хто воліє солодощі на сніданок. Вони досить задовольняють і готують швидко і просто. Є величезна кількість видів цієї страви, але одна з найсмачніших варіантів з яблуками і ваніллю. Ось чому я зробив цей рецепт сьогодні. Млинці дуже ніжні і смачні. Зберігайте цей рецепт і переконайтеся, що ви спробуєте його!
Інгредієнт:
1,1 км Змийте яблука і очистіть їх. Потім натирайте яблука на тертці або натерти в блендері.
2,2 км Змішайте яблука з цукром і яйцями.
3. У Додаємо ванільний і борошняний соду. Додайте борошно поступово, доводячи тісто до консистенції товстої сметани.
4. У Зігрівати каструлю, але не занадто багато. Млинці не повинні горіти, але бути добре запечені. Обсмажуємо маслом або рослинним маслом.
Ці млинці можна подавати з будь-яким варенням або медом на чай. Обов'язково спробуйте зробити млинці за цим рецептом!
через takprosto cc
Інгредієнт:
- 3 ст. цукру;
- 3 яблука;
- 2 яйця;
- щіпка ванілі;
- щіпка солі;
- 1 ст.л. борошна;
- Сода на кінчик ножа.
1,1 км Змийте яблука і очистіть їх. Потім натирайте яблука на тертці або натерти в блендері.
2,2 км Змішайте яблука з цукром і яйцями.
3. У Додаємо ванільний і борошняний соду. Додайте борошно поступово, доводячи тісто до консистенції товстої сметани.
4. У Зігрівати каструлю, але не занадто багато. Млинці не повинні горіти, але бути добре запечені. Обсмажуємо маслом або рослинним маслом.
Ці млинці можна подавати з будь-яким варенням або медом на чай. Обов'язково спробуйте зробити млинці за цим рецептом!
через takprosto cc
10 Команди сучасної жінки для 30 Вчимося від помилок інших...
15 Кращі поради для всіх час тільки мама може дати