518
10 Команди сучасної жінки для 30 Вчимося від помилок інших...
Журналіст і психолог Анна Боголєпова представила підбір гумористичних порад для сучасної жінки. Якщо ви не берете його буквально, це буде дуже корисним. Ці рекомендації готують для тих, хто трохи більше 30 років. Що таке поради? Оскільки вони базуються виключно на особистому досвіді. Краще дізнатися від помилок інших, ніж у себе. Ці поради вже допомогли багато жінок, тому можливо, ви можете використовувати їх.
1,1 км Між коржом і яблуком вибирайте склянку води.
2,2 км Якщо це 12 годину ранку і потрібно мити волосся, мати видалення волосся і манікюр – завжди вибрати сон. Оскільки ви можете приховати ноги, зробіть хвоєю на голові, і закривайте нігті прозорим лаком, сидячи на лавці, чекаючи тролейбус. Але нічого не приховуватиме втомлене м'якоть і розпадаючи настрій.
3. У Подорожуйте якомога швидше. Нові враження – це чудовий спосіб отримати досвід без отримання старе.
4. У До того, як ви судите щось або хтось, запитайте себе, «Я це мій бізнес?» Потім закрийте рот і перейдіть на свій бізнес.
5. Умань Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
6. Жнівень Неважливо, як довго і весело вечірка, зробити краще прокидати у вашому ліжку.
7. Про нас Якщо ви є лікарем, і він пацієнт, який оплачує Вам гроші.
8. У Не правда, але правда. фраза «Єди, що ти кажеш» заощадить час і нерви.
9. Навігація В день миру і солідності допомагає розслабитися краще, ніж спа-центр.
10. Немає чоловіка в світі варто переповнювати в некомфортне взуття.
Зберігайте ці поради та перевірте їх, коли ви перебуваєте в поганому настрої. Всі бонуси гарантовано!
через takprosto cc
1,1 км Між коржом і яблуком вибирайте склянку води.
2,2 км Якщо це 12 годину ранку і потрібно мити волосся, мати видалення волосся і манікюр – завжди вибрати сон. Оскільки ви можете приховати ноги, зробіть хвоєю на голові, і закривайте нігті прозорим лаком, сидячи на лавці, чекаючи тролейбус. Але нічого не приховуватиме втомлене м'якоть і розпадаючи настрій.
3. У Подорожуйте якомога швидше. Нові враження – це чудовий спосіб отримати досвід без отримання старе.
4. У До того, як ви судите щось або хтось, запитайте себе, «Я це мій бізнес?» Потім закрийте рот і перейдіть на свій бізнес.
5. Умань Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
6. Жнівень Неважливо, як довго і весело вечірка, зробити краще прокидати у вашому ліжку.
7. Про нас Якщо ви є лікарем, і він пацієнт, який оплачує Вам гроші.
8. У Не правда, але правда. фраза «Єди, що ти кажеш» заощадить час і нерви.
9. Навігація В день миру і солідності допомагає розслабитися краще, ніж спа-центр.
10. Немає чоловіка в світі варто переповнювати в некомфортне взуття.
Зберігайте ці поради та перевірте їх, коли ви перебуваєте в поганому настрої. Всі бонуси гарантовано!
через takprosto cc
Забутий диво інструмент для очищення кухонного начиння від жиру і забруднень.
Рецепт ванільних млинців з яблуками. Я хочу сніданки щодня!