З цими тегами одягу ми можемо зробити щось неправильно. Якщо ви знайдете один, ви не можете зупинитися!

Малювання в шафі – приємна активність! Ви завжди можете знайти щось досить несподівано: наприклад, щось, що ви шукаєте, і це спокійно охолоджується на полиці. Тепер є ще одна захоплююча активність для любителів, щоб вивчити їх гардероб: просто перечитати те, що написано на звичайні етикетки для одягу, і настрій відразу поліпшить! Наклейки ви будете бачити людей з великим почуттям гумору. Я хотів би бачити обличчя тих, хто знайшов щось, як це в його шафі.

1,1 км Промийте, коли він отримує брудні.

2,2 км Вимити в прохолодній воді. Не сушіть в пральній машині. Не пропустіть малюнок. Не пропустіть панди!

3. У Вимити в прохолодній воді. Використовуйте режим «Креативне прання». Не відбілювати. Суха вертикально. Не праска. Не використовуйте суху очистку. Не носити під час бойових дій.

(доб. 3)

4. У Для кращого результату: мити в прохолодній воді, сушити при низькій температурі, не прасувати візерунок. Для найгіршого результату: перетягувати через шпинделя, затягуючи річ до автомобіля. Сушити на стовбурі кришкою.

5. Умань Це дуже вражаючий, що ви можете знайти цей тег!

6. Жнівень Привіт! Якщо ви не посміхнуєтеся, коли ви подивитеся на мене, є щось неправильне з обличчям. Дивитися лікар. В іншому випадку, покласти мене на і носити мене вдома. Я можу мити в машині і висушити в барабані, але я не люблю прасування і я відбілююю. Я складається з 90/10 бавовни та поліестеру, виготовлених в Мексиці з матеріалів, імпортованих з США.

7. Про нас Промийте теплою водою, перетворюючи речі всередині. Використовуйте відбілювач без хлору. Шикарний хребт. Не праска. Не використовуйте суху очистку. Немає годівлі після опівночі.

8. У Завжди поставте мене на перший раз, і ви будете дивовижними!

9. Навігація Відмиваємо від темних речей. Вимкніть всередину перед пранням. Не пропустіть малюнок. Не використовуйте відбілювач. Не сушіть в пральній машині. Зроблено на Землі.

10. Випробувано футболки на тваринах. Розмір був недорогим...

3250Р. 3700Р.

11. Про нас Ця застібка-блискавка може дрочити щось для вас. Змішайте ретельно!

12. 100% бавовна. пральна машина в холодній воді. Не гарячий, щоб зняти сорочку. Не схожий на те, що людина.

Р

Приховані гумористичні повідомлення на тегах одягу! Саме там відбувається творчість виробників. Деякі з цих написів досить веселі, хоча на перший погляд важко виявити щось незвичайне в них. Подаруйте посмішку друзям - покажемо їх смішними етикетками на вашому одязі.

через takprosto cc