6 компаній, які виробляють продукцію з ГМО. Ви можете отрути!

Що ми їсти. На жаль, багато рекламодавців не так здорові, як ви думаєте. Заради грошей люди готові зробити багато, навіть продати, що містить аромати, барвники, гормони і токсини. Ознайомтеся з особливостями їх композиції. Не можна вірити, що все це присутні в продуктах відомих виробників! Якщо це харчування викликає проблеми здоров'я навіть у дорослих, що про дітей?

1,1 км Крафт Foods.
Бренди: Milka, Toblerone, Alpen Gold, The Crown, Jacobs, Carte Noire, Macafe і Mawell House, Сир Філадельфія, Пікнік, Dirol, Halls.
Цукор, жир, клейтамат натрію для підвищення смаку є основою цього харчового продукту. Зали льодяники містять барвник, який може викликати проблеми зі здоров'ям: астма, рак, алергії. Компанія активно бореться за можливість не вказувати потенційно небезпечні інгредієнти на упаковці товарів.

р.

2. Хайнц
Бренди: Хайнц, Пикадор, Моя сім'я, село, Леа & Перрінс.
Томатний концентрат, дистильований оцет, високий фруктозний сироп, кукурудзяний сироп, сіль і пучок ароматизаторів містять будь-який з цих дуже смачних кетчупів. Застосування даного продукту сприяє порушенню функцій печінки, нирок, підшлункової залози.

3. У Кока-Кола
Бренди: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Nestea, Burn, Gladiator, Rich, "Good".
15 хімічних добавок виявляються в традиційному напої, які люблять діти і підлітки. Важко здивувати когось з оповіданням про небезпеку Кока-Кола, але все продовжує пити. Е950, або ацесульфумний калій, 200 разів солодкий, ніж цукор, викликає залежність і завдає шкоди серцево-судинній і нервовій системі. Е211, або бензоат натрію, є сполукою, яка знищує ДНК людини. Е338 або ортофосфорна кислота, викликає роздратування шкіри і очей. І ми можемо продовжити...

4. Нестле
Бренди: Nestle, Фітнес, Nescafe, Nesquik, oatmeal "Bystrov", солодощі "Росія", Maggi, Nuts, KitKat, "Бон Париж".
Ця компанія використовує GMO навіть в дитячій їжі. У 2008 році компанія пережила скандал із відкриттям промислової меламінової отруї в коробках дитячої формули.

р.

5. Келлег.
Бренди: Coco Pops, Miel Pops.
Гліфосат, токсини і генетично модифіковані речовини виявляються у пластівців цього виробника. Це рафіновані, штучно оброблені вироби, які обов'язково повинні бути покинутими - є навіть підказка про корисність.

6. Пепсіко
Бренди: Pepsi, Mirinda, 7UP, Mountain Dew, «Російський подарунок», Lipton Ice Tea, Adrenaline Rush, Aqua Minerale, Springs of Russia, Essentuki, Привіт, Тропікана, Tonus, J7, «Фаворит», «Merry Milkman», «Kuban Burenka», «Будинок в селі», KhrusTeam, Cheetos, Lay’s, «Healthrivers», «Agusha», «Словочка», «Сандора», «Сандора».
4-метилимідазол - це карциноген, який сприяє появі раку, що міститься в напоях цього відомого виробника. Компанія проти маркування GMO на кормі. І так, дієтична пепсі не сприяє зниженню ваги.

Як Econet примітив, змінюючи звички споживання змінюють світ і якість життя для кращого. Поділитися з друзями цієї статті, яка мотивує вас зупинитися на їжі. Здоров'я є найважливішим!

через takprosto cc

Tags

See also

New and interesting