Жінки різного віку продемонстрували потужність макіяжу лише на одну половину їх обличчя.

Модна тенденція введення макіяжу на лише половину вашого обличчя не тільки підірвала інтернет - вона зловила увагу мільйонів користувачів по всьому світу. В рамках даної тренди дівчата, як правило, демонструють потужність макіяжу лише на одну половину обличчя. Проте, молодь не триває, і 5 жінок різного віку згуртувались не тільки показати силу макіяжу, але й показати, що це означає жінкам на різних стадіях життя.

Сара Доміні, 28

Я народилася з ніжкою Північною Ірландською шкірою, тому я рідко залишаю додому без макіяжу. Коли я не носити макіяж, мій обличчя виглядає голий. й

Антонія Хойл, 37

Я не знаю супермодель: мій ніс занадто довгий, мій лівий очей трохи менший, ніж мій правий очей, і у мене є квадратна щелепа. Але я ніколи не занурився на мій недоліки, щоб приховати їх з макіяжом.

Сара Шальмс, 46

«Я завжди мав хорошу шкіру, але з віком глибокі зморшки почали з'являтися навколо рота, щоки, тонше губи. Я шукаю розмитість без макіяжу, тому я ніколи не залишаю будинок без олівця, туші і блиску губ.

Аліса Харт-Даві, 52

«Я рідко зносу макіяжу, але коли я зносу макіяж, я зроблю товсту лінію з чорним олівцем на верхній столітті, а також використовувати туш і апельсинову помаду. й

Патті Парфіт, 64

«Мейкуп завжди був необхідним для мене. Навіть коли я вдома, я використовую туш для збільшення очей і помади, щоб яскравий обличчя. Я збираюся відчувати себе погано без макіяжу.

3610Р. 4200Р.

Жінки мають різне ставлення до макіяжу. Для кого день не день, а ніч ніч ніч ніч не відсутній, якщо хоча б грам макіяжу відсутній. І для інших, море колінно-глибоке: немає макіяжу, тому вам не потрібно. Дізнайтеся, як вони відчувають себе про макіяж. У якому віці ви думаєте, що ви повинні почати використовувати косметичні засоби?

через takprosto cc