60 хвилин після того, як ваше життя не буде таким же, як раніше.

З одного боку, ми всі народжуються дуже щасливими людьми. Ми в'ялені, в'язані, няні, няні, задоволені нашими основними потребами, змами і побажаннями. Ми навчимося жити в гармонії зі світом, поважати себе та інших, щоб піти в свій спосіб. Як гіркувати його, щоб реалізувати протягом багатьох років, що шлях, який ми думали, був кращим і правим, що призвело до неправильного способу. Амбіція має односторонні, роздратування перенесли один після іншого. Не наш шлях. Тоді як ви шукаєте?

Якщо ви втомилися від життя, ви живете, візьміть рішучий крок вперед і створіть його, як ви завжди мріяли! Все, що вам потрібно, є порожній лист, ручка і всього 60 хвилин безкоштовно. Не велика ціна для оплати успіху, ви погоджуєтесь?

Крок 1. Знайдіть місце, де ніхто не буде вам турбувати.

Ідеальне місце для перегляду власної душі далеко від цивілізації. Велике, якщо Ви знаходите можливість заїхати за межі міста (захід, парк, ріка). У гіршому, намагайтеся вибрати час, коли ви будете самостійними в квартирі або всім господарям піде ліжко. Не варто відволікати тебе.

Крок 2. Відповідайте питання в письмовій формі:

1,1 кмЩо робити, якщо я маю на тиждень жити?

Відповісти вірно. Не бійтеся! Пишіть не тільки питання, але відповідь – кожен думав, що спалахує ваш розум. Спочатку здавалося б, що у вас немає точної відповіді. Але це не так. Після того, як витратити в середньому 10 хвилин на цьому задачі, перемістіть на наступний.

2,2 км Що робити, якщо я мав місяць жити?

І відповідайте його в письмовій формі знову. Не поспішайте, ніхто не завадить вам, нехай відповіді будуть короткими, але чіткими.

3. У Що робити, якщо я мав лише один рік жити?

Відповідайте його чесно, як ви зробили попередній два.

4. У Що робити, якщо я мав лише п'ять років жити?

Кожна відповідь займе 10 хвилин.

5. Умань Що робити, якщо я залишилася тільки одне життя?

І відповідайте, що питання чесно знову.

Крок 3. Ознайомтесь з найважливішими питаннями:

Як я можу планувати мій тиждень, щоб бути ближче до того, що я писав в мої відповіді?

Можливо, відповіді будуть шокувати вас або ви будете розуміти, що ваше життя не робив, що вам дійсно потрібно. Не пізнайте, щоб змінити ваше серце.

Сьогодні життя відкриває більше можливостей для людини, ніж в будь-якій епоху. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо принаймні одна людина може зробити те, що ви прагнете, то кожен може це зробити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не пропустіть птах удачі, це ближче, ніж коли-небудь!

через takprosto cc