Двокімнатний балкон може бути як фіксатором, так і благословенням в будь-яку квартиру. Якщо у вас є мес на балконі, закріпіть його відразу! Після всього, влітку я хочу провести більше часу в свіжому повітрі в затишному місці. Навіть на самому маленькому балконі ви зможете створити чудовий відпочинок з комфортом і красою. Ви просто повинні пам'ятати 7 важливих елементів, які визначають, наскільки добре це буде. Використовуйте ці трюки для створення унікальної емоційної атмосфери, і ви будете мати місце, де можна зняти стрес, мрія, читати і поговорити з друзями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
1,1 км Всі праваСкільки бальконій не вистачає ... Покиньте старі речі, всі яруси, які запилюють на балконі. Якщо він пішов, великий! Розглянемо його навпіл.
2,2 км Склади зберіганняЗберігати речі смачно! До того ж вирушайте через це знову і переконайтеся, що це правильні речі. Коробки на колесах – чудова ідея для організації речей.
Дуже зручно зберігати щось під сидіннями, це неймовірна економія простору.
р.
Пластикові контейнери, плетені кошики, старі груди прикрасить тераса і сприятиме замовленню на ній.
3. У Утеплення підлогиДерев'яна підлога вирішить проблему холодних ніг на балконі. Але якщо ви не можете це зробити зараз, ви можете виїхати з ситуації в інший спосіб.
Мати і ковдри яскраві варіанти утеплення на балконі.
Можна класти додатковий лінолеум поверху, а також розкласти килими в кілька шарів.
Підлогове покриття, яке виглядає як свіжа трава! У холодному літньому вечорі буде тепло. І виглядає він дивовижним.
4. У Спеціальні мебліДля балкона підходять компактні меблі з зносостійких матеріалів. Навісний столик - диво!
р.
Складні стелажі, розкладні стільці - є безліч варіантів для меблів, так як якщо створюються спеціально для балкона.
Журнальний столик доречний на балконі: відреставрований як столик на поїзді. Дерев'яні меблі завжди виглядають атмосферно!
Меблі, які можна скласти і викласти, є значенням в кожному будинку. За допомогою такого набору ви зможете вирішити безліч проблем з розміщенням гостей. Металеві меблі також дуже міцні.
Стільці плетені. Що про скелястий стіл на балконі?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Не кожен може протистояти спокусі, щоб повісити там. Хороша ідея для господині подарунок другу - гамак.
34057757
Хіба гойдалка на балконі!
5. Умань Заводи.Квіти трансформують простір. Виберіть рослини до смаку, бажано - не дуже вимогливі до погодних умов. На балконі довго радують - від ранньої весни до пізньої осені!
1742047 р.
Деякі люди люблять оточити себе бульйоном квітів.
А деякі квіти в стилі мінімалізм.
Багатобарвні підвісні горщики. Головне, що все гармонійно!
3610Р. 4200Р.
Цукерки в якості горщиків для рослин.
Р
Ці настінні горщики мій сон.
6. Жнівень ДетальнішеПорошки і ковдри не дуже багато, коли мова йде про балкони. Ці затишні деталі, як абсолютно всі!
р.
Підвіконня з сухою травою всередині - ідея для комфортних місць на балконі.
доб.200
Використання шовку та інших незвичайних тканин можна повністю змінити настрій балкона.
, Україна
Місце для двох ...
Інсталяція є потужним інструментом, щоб зробити балкон більш цікавим. Кілька елементів, які вписуються разом, можуть виглядати як ціле. Виглядає думаний і незабутній для всіх, хто відвідав такий балкон не рідше одного разу. Це місце я хочу повернутися до...
,990 Р
7. Світло!Що про освітлення? Гарланд - це блискуче рішення.
Свічки в строгих свічках дуже добре підходять для балкона. Чим краще!
Повітряні світильники і білі парасольки. Як не сниться?
Виберіть кращі ідеї для вашого балкона! Місце, де можна відпочити від звичайного і дихати свіжим повітрям, тому добре підійде для рекуперації. На Вашому балконі зробіть легенди про це!
через takprosto cc