Кінезітерапія – система загоєння на основі препаратів, але на русі.

Професор Сергій Бубновський – відомий російський лікар і автор численних книг, які колись ледь втекли з клатчі захворювання. Зрозуміло, він не зробив це з препаратом. З метою відновлення пошкодженого здоров’я Бубновський використовували приховані запаси свого тіла і виходив в цій боротьбі переможця. Kinesiтерапія – це система загоєння, яка сьогодні ставить навіть безнадійні пацієнти на ногах. Ось деякі виписки автору техніки Сергія Бубновського, які на честь відомого лікаря:

1,1 км Не покладайтеся на диво таблетки. Використовуйте внутрішні запаси вашого тіла.

2,2 км Регулярно робіть ранкові гімнастики, а також кватки.

3. У Без кардіолога в світі може показати мені пацієнта, який відновився від гіпертонії шляхом прийому ліків. Це, ви кладемо спочатку на одну таблетку, потім по всій руці.

4. У Я не бачу здорових людей, що виходять з лікарні, я бачив вижили. Він пішов з інвалідної особи до здорової людини сьогодні.

5. Умань Коли у вас виникають болі за грудиною, ви сумнівно піти в аптеку і отримати гачок на лікарські засоби, які нібито створюють профілактику ішемічної хвороби серця. Насправді не існує профілактики, виникає загострення захворювання. Тому що біль за грудиною є наслідком нездужання тіла, а не причини.

6. Жнівень Якщо ви 40 років, ваш лікар каже: «Діти, мед, час хворого». І призначають таблетки. І напої людина і помітить, що це не допомагає. І не вистачає грошей на наркотики! А потім він починає читати книги про альтернативну медицина і відкриває інші лікарські засоби - рух, дихання.

7. Про нас Парадокс: у нас є діти, які мали хворобу, лікар звільняється від фізичного виховання! З якоїсь причини, вважається, що в русі людина, безумовно, буде хвора, але лежачи в ліжку - він буде відновитися. Але, як ви знаєте, вода не протікає під ріжучим каменем.

8. У Щоденні кватки з прямою спиною допоможуть позбутися від багатьох проблем.

9. Навігація При гострому болю наносимо холодний компрес, який знімає набряки, покращує мікроциркуляцію. Біль завжди набряк, накопичення рідини. І потрібно робити вправи, які б накачати рідину з суглобів.

10. Ангіна також запалення внутрішньої підкладки судини. І виникає біль за грудиною. І ми, замість виконання вправ, перекачування цього розділу судна, перейдіть до місця і запустіть ковтання таблеток. Але я не бачив жодної людини, яка була «пашна» лежачи, ковтати таблетки.

11. Гімнастика, коли ви вийшли з болю, від інвалідності - задоволення.

12. Для мене тільки воістину щасливу годину дня, коли я роблю гімнастики вранці. Якщо ви не старієте, ви отримуєте молодше. Людина, яка регулярно вправ, замість старих клітин з'являються молоді.

13.00 р. У мене є цей тріад: кватки, штовхання, прес вправи.

14. Я познайомлюсь з заслуженим артистом, Борисом Єфімовим, який жив на 108 років. Маленький був старий чоловік. Я попросив його, «Що ти живеш так довго?» «Щоден, – каже: «Я сидю 450 разів на день». Це чудовий спосіб отримати кров через ваше тіло!

15.00 р. Якщо ви замовляєте щодня з прямою спиною (10 разів – стегно води, знову 10 разів – ще один сніп води), багато проблем зникнуть. Це особливо важливо для тих, хто сидить багато на комп'ютері - бухгалтерів, дизайнерів, програмістів.

16.00 р. Робимо це правило: година працювала - сісти в 30 разів.

17.00 р. Також добре починати вранці холодною ванною - 5 секунд. І ви повинні копати голову. Ви можете взяти душ, але це гірше. Душ розбиває енергію, збирає ванну.

Послухайте ці поради, хочу сказати: «Все геній – просто!» Професор Бубновського кладуть багато людей на ногах, тому не поспішайте бігти в аптеку на першому недугі. Можливо, необхідно послухати поради лікаря і спробувати впоратися з недугою самостійно. Поділіться цією статтю з друзями. Не боляче!

через takprosto cc

Категории

Смотрите также

Новое и интересное