621
15 порад для всіх випадків від Gabriel García Marquez Wise слів найбільшого чоловіка!
Гавриїл Гарсіа Маркец - видатний Колумбійський письменник, лауреат Нобелівської премії в літературі, людина, назва якого написана в золоті літери в історії літератури XX століття. Його роботи читають по всьому світу, тому що вони подрібнюються в міфах і таємниціх, і ви хочете читати їх знову і знову. Маркец розповів про те, як любити і жити в реальному житті. Навіть у війні і під час чуми. Так що я збираю для вас 15 мудрих порад від цієї чудової людини.
Ви повинні послухати голос дитини, що ви колись були і що існує десь всередині вас. Якщо ми слухаємо дитину всередині нас, наші очі знову засвітять. Якщо ми не втратимо зв'язок з цією дитиною, наше з'єднання з життям не поламне.
Будьте спокійними. Це важко, ніж ви думаєте.
Головне в житті суспільства полягає в тому, щоб управляти страхом, головне в житті подружжя, щоб вміти керувати бодром.
Я не зносила капелюхи, тому я не збираю їх перед кимось.
Не madman є insane якщо ви слухаєте його аргументи.
73733662
Якщо жінка бере участь, я знаю все буде дрібним. Мені зрозуміло, що жінки правила світу.
Великі катастрофи завжди виробляють велику кількість. Вони хочуть жити.
Не пізно.
Хвиля примирення коштує більше дружби.
Не дайте собі вмирати, не переживаючи цього дива з кимось ви любите.
Ці короткі поради повні з життям мудрості, і завдяки цьому вони допоможуть вам впоратися з проблемами, які можуть лежати від вас в майбутньому. Поділіться цими словами з друзями!
через takprosto cc
Ви повинні послухати голос дитини, що ви колись були і що існує десь всередині вас. Якщо ми слухаємо дитину всередині нас, наші очі знову засвітять. Якщо ми не втратимо зв'язок з цією дитиною, наше з'єднання з життям не поламне.
Будьте спокійними. Це важко, ніж ви думаєте.
Головне в житті суспільства полягає в тому, щоб управляти страхом, головне в житті подружжя, щоб вміти керувати бодром.
Я не зносила капелюхи, тому я не збираю їх перед кимось.
Не madman є insane якщо ви слухаєте його аргументи.
73733662
Якщо жінка бере участь, я знаю все буде дрібним. Мені зрозуміло, що жінки правила світу.
Великі катастрофи завжди виробляють велику кількість. Вони хочуть жити.
Не пізно.
Хвиля примирення коштує більше дружби.
Не дайте собі вмирати, не переживаючи цього дива з кимось ви любите.
Ці короткі поради повні з життям мудрості, і завдяки цьому вони допоможуть вам впоратися з проблемами, які можуть лежати від вас в майбутньому. Поділіться цими словами з друзями!
через takprosto cc
Він зумів реалізувати свою покарана літню мрію. Басейн звичайних ящиків!
Кінезітерапія – система загоєння на основі препаратів, але на русі.