568
Заява лікарів: постійне використання вівсяного збитку з небезпекою для здоров'я!
Oatmeal вже давно завоював почесне місце на наших столах. Це улюблений тип сніданку для багатьох людей по всьому світу, тому що кожен знає про переваги вівсяного. Ця каша зачаровує слизову оболонки шлунка, нормалізує свою роботу. Також вівсяна рекомендується вживати протягом 15 днів для нормалізації ваги. Плюс, з його допомогою можна позбутися від запору.
Але це не всі, які гладкі ...
Постійно їсти вівсяне, і навіть у великих кількостях, шкідливі і навіть небезпечні для здоров'я. Справа в тому, що вівсяна містить фітичну кислоту - речовину, яка затримує поглинання кальцію в кишечнику, і кожен гастроентеролог може розповісти про це.
Крім того, фітальна кислота також фильшує кальцій з кісток, тому не поспішайте йти на вівсяну дієту без консультації лікаря!
Наявність фітальної кислоти в складі вівсяної кислоти не означає, що цей продукт повинен бути покинутий вільтер. Є народна мудрість - все добре в модерації. Наклейка до неї, і побічні ефекти вживання вівсяного вівсяного не буде страшним для вас!
через takprosto cc
Але це не всі, які гладкі ...
Постійно їсти вівсяне, і навіть у великих кількостях, шкідливі і навіть небезпечні для здоров'я. Справа в тому, що вівсяна містить фітичну кислоту - речовину, яка затримує поглинання кальцію в кишечнику, і кожен гастроентеролог може розповісти про це.
Крім того, фітальна кислота також фильшує кальцій з кісток, тому не поспішайте йти на вівсяну дієту без консультації лікаря!
Наявність фітальної кислоти в складі вівсяної кислоти не означає, що цей продукт повинен бути покинутий вільтер. Є народна мудрість - все добре в модерації. Наклейка до неї, і побічні ефекти вживання вівсяного вівсяного не буде страшним для вас!
через takprosto cc
"Після трьох, це занадто пізно." Книга, яка стала стільницею для багатьох батьків.
Ацетит cheburek "Під ступенем" з хрусткою скоринкою. Приготуйте!