900
20 заяв Сергія Довлатова. Фрази, які допоможуть впоратися з життєвими проблемами.
Сергій Довлатов є одним з найбільших прозаменів ХХ століття, легендою-маном, жарт-маном, міф-маном. Міф створив себе і щедро підтримується іншими. Більшість творів Довлатов були перекладені на багато іноземних мов і добре збережені в усьому світі, хоча на початку своєї творчої кар'єри він відмовився друкувати в рідній країні, а слава прийшла до нього тільки після еміграції до США. Сьогодні Я збираю для вас 20 найяскравіших висловлювань Сергія Довлатова, які в складних часах зможуть зануритися і допомогти вам знайти вихід.
Ці поради доводять, що є вихід з будь-якої ситуації і не відчайдушно і відмовляються від усього півходу. Слухати Сергій Довлатов!
через takprosto cc
- Ми хочемо, щоб люди побороли життя, мужні люди майстерні.
- Більшість людей знаходять нерозчинні ті проблеми, розчин яких вони не задоволені.
- Пам'ятайте, ви можете врятувати себе від ножа. Ви можете заблокувати ось. Ми можемо прийняти гармату. Про нас Але якщо ви можете запустити, запустити! Запуск, син, і не дивиться назад.
- Все моє життя я продув через шпигунське скло і чудеса немає музики. А потім я шукав обережно в тромбоне і був здивований, що я не бачив нічого.
- Найкращий спосіб подолання недійсної безпеки – бути впевненим у собі.
- Перед тим як народилися, абіс. І після того, як ми вмираємо, абіс. Наше життя – це зерно піску в небайдужому океані нескінченності. Тож нехай намагатися не перестаратися цього моменту з відчуженням і терпінням! Давайте спробуємо залишити подряпин на земній скоринці.
- Я не поділю людей на позитив і негативно. І літературні герої, ще більше. Крім того, я не впевнений, що в житті, злочин неминуче слідувати за податком і подразненням. Ми працюємо.
- Я збирав сміття. Зареєструватися Я збив його через три метрів до відвалу. До нас приїхали джент. Він зробив скандал. Виявилося, що він легко встановить тенант і номер квартири на сміття. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
- Бог не просить додаткових.
- Непросто вкрасти. Особливо не вбивати... Важко не судити. Не судити мене! «Не судити» – філософія.
- до Що може бути більш важливим, ніж справедливість?
- Більш важливіше правосуддя? Принаймні мерці до осені.
- На жаль, перемога в боротьбі не означає закінчення. Ви б’єте систематично. І в останні вони знищать чоловіка у вас. Найстрашнішим, ніж смерть є комедія, співупередниця, і неминуче запліднення рабства.
- Я не шкодую про бідність. За словами Гемінгу, бідність – це незамінна школа для письменника. Поверття робить людину гострою. І так далі. Звісно, Hemingway реалізував це, як тільки він став багатим.
- Людина здатна до будь-якого, доброго і поганого. Я сумний, що це. Нехай Бог дасть нам силу і мужність. І ще краще – обставини часу і місця, що вміщуються до доброго.
- Єдиний чесний шлях - це шлях помилок, розчарувань і надії. Життя – визначення власного досвіду кордонів доброго та зла. Немає іншого способу.
Ці поради доводять, що є вихід з будь-якої ситуації і не відчайдушно і відмовляються від усього півходу. Слухати Сергій Довлатов!
через takprosto cc
Домашній сир з пряним дотиком часнику і зеленню. Потрійні переваги вашого тіла!
Чистий аркуш для туристів: 50 фраз англійською мовою, які ви не будете плутати!