9 Невибагливі способи використання кондиціонування повітря для прання, я ніколи не хотів би подумати!

Ми використовуємо кондиціонер для прання. Але ви, ймовірно, здивовані, щоб дізнатися, що він може використовуватися для інших цілей, таких як очищення продуктів. У більшості випадків він справляється з цим завданням на сто відсотків. А пом'якшувач споживається дуже економічно. Зверніть увагу на ці 9 цікавих ідей.

1. Вікно.
Змішайте в порожньому флаконі кондиціонер для білизни з водою в співвідношенні 1: 4, нанесіть продукт на серветку і очищайте скло. Потім відшліфуйте сухою тканиною. Вікно світиться з чистотою - і без розлучення.

9 Невибагливі способи використання кондиціонування повітря для прання, я ніколи не хотів би подумати!

2. Двері та плитка
Дверцята і плитка будуть сяйво як раніше, якщо очистити їх з кондиціонером, розведений водою.

3. У Хлопці
Якщо металева або пластикова блискавка застрягається і пролягає щільно, зволожують її кондиціонером для прання одягу.

4. Ламінування підлоги
Провести невелику кількість пральних пом'якшувачів у відрі води. Змочіть петлю в розчині і промийте підлогу. ламінат підлогу буде виглядати так просто укладений.

5. Умань Отримання вовни з килима
З губкою або тканиною, змоченою в суміші пом'якшувача і води (1:1), натріть місця на килимі, де є волосся вашого вихованця. Залиште його на час. Чим м'якше килимове волокно і це полегшить роботу пилососа.

6. Жнівень Старі шпалери.
Що робити, якщо старі шпалери не відшаровуються? Зніміть кришку кондиціонера в літрі води, нанесіть засіб губкою на шпалерах і залиште на 20 хвилин. Після цього шпалери легко відійде від стін.

7. Про нас Шкіряна куртка
Якщо шкіра куртка отримує брудні, не поспішайте використовувати мило для очищення. Чим більш делікатно займається м'якість.

8. У Автомобільні вікна
Чистий скляний без зусиль з кондиціонером для прання та води.

9 Невибагливі способи використання кондиціонування повітря для прання, я ніколи не хотів би подумати! (доб. 3)

9. Навігація Автокрісла
Якщо на сидіння автомобіля з'являється пляма, її можна видалити за допомогою пом'якшувача. Змішайте її водою, нанесіть суміш на губку і добре перетирайте забруднене місце.

9 Невибагливі способи використання кондиціонування повітря для прання, я ніколи не хотів би подумати! р.

Кондиціонер для прання - це чудовий інструмент, який може стати вашим справжнім помічником в будинку.

Поділіться цими корисними ідеями з друзями!

через takprosto cc