Ви ніколи не вгадаєте, як старий цей бабуся є. Невірно!

Ми хочемо залишатися красивим, молодим і здоровим протягом багатьох років. Тим не менш, деякі люди не беруть крок до своєї мрії. Для них простіше думати, що це занадто важко, вимагає величезних матеріальних витрат, круглих класів і цілого арсеналу викликів, які кожен використовує втрати. Але є люди в світі, які встановили мету і досягають його, демонструючи свою любов життя і надихаючи нас, мереживних людей, до нових подвигів і досягнень.

Ви ніколи не здогадуєте, як стара жінка! Вона практикує йога, користується танго, стрибає мотузку щодня і вважає, що це найважливіші завдання її існування на Землі.

92-річний Филліс Сюс owes її знайомство з йоги до другу, який буквально “зняв” її перший клас. Вона пізніше згадувала, що "це була зламована, гаряча і моя реакція миттєво перетворилася негативно." Але після короткого діалогу з викладачем і всього за п'ять хвилин медитації я зрозумів, що я насправді насолоджував його.

Phyllis Seuss каже, що вона відчуває себе більш комфортно і добре, ніж коли-небудь на 92. Коли вона була 50, вона почала свою модну етикетку (хоча вона не мала знань). У віці 70 років Филліс став музикантом, вчив італійську та французьку. На 80-му вона почала займатися тангом і гімнастикою на трапеці, а перша спробувала йога, коли вона була 85. «Я люблю експериментувати і я не боятися спробувати нові речі, тому, наприклад, пролетіти високі під стелю на трапеції на 80 я ніколи не мав питань». Я усвідомлю, що все можливе, якщо ви любите себе для тих, хто ви і любите, що ви робите! ?

Филліс стрибає по мотузці з ранку і стверджує, що вона буде не пропущена, ніж один день. Її секрет, щоб почати стрибки повільно протягом однієї хвилини, потім два і так далі. «Що ви, як мені, зможете стрибати на повну шість хвилин!» Я запевняю вас, що ви будете вражені в поліпшенні благополуччя і загальної витривалості. Також фильліс не слухає тих, хто каже, що стрибки канат може бути руйнівним для тіла. «Я стрибую мотузку протягом двох років, і я абсолютно не болюся, і я гарантію, що ви будете вести довго, здорове життя. й

За фильлісом, «Для мене, йога, танго і мотузка – фантастична тріо». Що ви думаєте, це секрет довготи і благополуччя? Розкажіть своїх друзів про успіх і спосіб життя цієї дивовижної жінки. Вони також можуть спробувати щось схоже.

через takprosto cc