563
Це 60-секундне життя! Рецептуйте смак свого дивного напою.
Nutritionist Cynthia Sasse винайдена Sassy вода для її Flat Belly програма. Справа в тому, що рецепт перетворює звичайну воду в чудотворний еліксир, який вигідно впливає на здоров'я і загальне благополуччя людини. При мінімальній кількості калорій ця вода покращує травлення і прискорює обмін речовин.
Для забезпечення організму рідиною необхідно пити 8 склянок води в день. Кількість необхідної води також впливає на генетичні характеристики організму та фізичного навантаження. Але іноді це недостатньо, тому що потрібно підтримувати водний баланс. Цей рецепт від Cynthia Sasse допоможе вирішити всі проблеми.
Вода від Sassi сприяє кращому засвоюванні та засвоєнню їжі, а завдяки найбільш корисним інгредієнтам. Імбир, огірок, лимон і м'ята допоможуть поліпшити здоров'я так багато, що це навіть важко уявити!
Габаритний зображення
Інгредієнт:
Напій слід настоюватися в холодильнику і споживати наступний день. Цей рецепт є рідкісним випадок, коли корисний також смачний. Заміна до шкідливої соди на спекотні літні дні. Поділіться своїми друзями, обов'язково спробуйте!
через takprosto cc
Для забезпечення організму рідиною необхідно пити 8 склянок води в день. Кількість необхідної води також впливає на генетичні характеристики організму та фізичного навантаження. Але іноді це недостатньо, тому що потрібно підтримувати водний баланс. Цей рецепт від Cynthia Sasse допоможе вирішити всі проблеми.
Вода від Sassi сприяє кращому засвоюванні та засвоєнню їжі, а завдяки найбільш корисним інгредієнтам. Імбир, огірок, лимон і м'ята допоможуть поліпшити здоров'я так багато, що це навіть важко уявити!
Габаритний зображення
Інгредієнт:
- 2 л води;
- 1 чайна ложка з тертим імбиром;
- 1 середня огірок, очищена, зрізаний;
- 1 середній лимон, дрібно нарізаний;
- 12 листя м'яти.
Напій слід настоюватися в холодильнику і споживати наступний день. Цей рецепт є рідкісним випадок, коли корисний також смачний. Заміна до шкідливої соди на спекотні літні дні. Поділіться своїми друзями, обов'язково спробуйте!
через takprosto cc
Що їсти спекотний літо: 3 оригінальні рецепти апетитні буряки.
Ви ніколи не вгадаєте, як старий цей бабуся є. Невірно!