654
Ідеї для фото, з яких голова йде кругло! Я не можу підібрати найкращий.
Якщо ви втомилися від нудних монотонних фото, ці ідеї просто те, що вам потрібно. Не розтягувати посмішки і очі вниз! Реальні емоції і нестандартна сила сюжету для перегляду таких кадрів більше і більше. Виготовляючи приголомшливу фото зовсім не складно: завдяки грі з дистанцією і перспективою, отримані цікаві сюжети. Ви не повинні бути професійним фотографом, щоб стріляти це, просто мати багату фантазію і бажання створити. Важко сказати, що з цих фотографій я люблю себе. Дуже дякую!
2. Динамічність і рух, які будуть освітлювати будь-яку фото.
3. У Іноді величезні предмети виглядають так дрібно.
4. У Це старий трюк, але це може бути зроблено в новому шляху!
Р
5. Умань Замість знімка можна використовувати інші речі. Я люблю ідею метелика сітки!
6. Жнівень Емоції Ви завжди зможете взяти живу фотографію, якщо вона має план.
7. Про нас Ідея для компанії.
8. У Тіні дуже вигідно виглядає в каркасі.
340675.
9. Навігація Ви можете експериментувати з пляшечкою невизначено.
10. Найцікавіше, що легко реалізувати ці ідеї!
11. Ви маєте фотографії, як це?
12. Ви можете грати в взуття по-різному.
13.00 р. Фотографія - пригода!
Щоб створити такі фотографії, краще використовувати ширококутний об'єктив - це дозволяє змінити масштаб об'єктів. Чим ближче об'єкт знаходиться на лінзі, тим більше він з'явиться, і навпаки. Навіть регулярна камера може зробити роботу! Підвищена перспектива робить фото незвичайним, і якщо додати в технічну частину яскравої ідеї схожої на вище, фото буде відомо. Скажіть ваші друзі, як вони збуджують свої фотографії!
через takprosto cc
2. Динамічність і рух, які будуть освітлювати будь-яку фото.
3. У Іноді величезні предмети виглядають так дрібно.
4. У Це старий трюк, але це може бути зроблено в новому шляху!
Р
5. Умань Замість знімка можна використовувати інші речі. Я люблю ідею метелика сітки!
6. Жнівень Емоції Ви завжди зможете взяти живу фотографію, якщо вона має план.
7. Про нас Ідея для компанії.
8. У Тіні дуже вигідно виглядає в каркасі.
340675.
9. Навігація Ви можете експериментувати з пляшечкою невизначено.
10. Найцікавіше, що легко реалізувати ці ідеї!
11. Ви маєте фотографії, як це?
12. Ви можете грати в взуття по-різному.
13.00 р. Фотографія - пригода!
Щоб створити такі фотографії, краще використовувати ширококутний об'єктив - це дозволяє змінити масштаб об'єктів. Чим ближче об'єкт знаходиться на лінзі, тим більше він з'явиться, і навпаки. Навіть регулярна камера може зробити роботу! Підвищена перспектива робить фото незвичайним, і якщо додати в технічну частину яскравої ідеї схожої на вище, фото буде відомо. Скажіть ваші друзі, як вони збуджують свої фотографії!
через takprosto cc
Чому голод викликає гнів: Дивовижне наукове пояснення відомого факту.
Торт «Smart»: секрети приготування десерту, який славиться своєю оригінальністю.