7 Овочі, які можуть зберегти ваші бюджетні вітаміни на підвіконні цілий рік!

Багато людей стикаються з тим, що вони хотіли б виростити зелені або овочі в домашніх умовах, але не знаю, як це зробити правильно. Деякі люди привели до цієї ідеї за допомогою curiosity (він вийде), інші за допомогою натуральних продуктів (які, звичайно, вирощені без GMOs!), інші див. цю ідею як естетична сторона. Звичайно, після всього, зелень на кухні не тільки вітаміни, але оригінальний декор! Ми пропонуємо Вам вибір овочів та зелені, які можуть значно економити ваш бюджет. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

1,1 км Кошик

Часник добре росте в склянці води. Його паростки дуже ніжні за смаком, ідеально підходять для салатів і соусів.

Р

2,2 км Зелена цибуля

Після відрізання пір'я від лука покладіть коріння в склянку води. Він буде рости, якщо це добре освітлений номер.

3. базиліка

Стебла базиліка довжиною 3-4 сантиметрів кладуть у склянку води під прямими сонячними променями. При вирощуванні стебла двічі ви можете пересадити їх в грунт.

4. У Bok-choi (Китайська капуста)

Помістіть корінь рослини в добре освітленому приміщенні в воді. У 7-14 днів можна покласти в горщик. Ви зможете швидко розростити і дуже скоро порадувати вас свіжими зеленню.

5. Умань селери

Наріжте основу селери, помістіть його в сотейник і встановіть його на сонці. Коли листя починають проростити в середині основи - селери можна пересадити.

р.

6. Ромен-салад

Тримайте салат в воді кілька днів, щоб вода тільки покривала половину рослини. Коли з'являються нові листя, її можна пересадити в грунт.

до 1 2 3 4 5+

7. Кінза (коріандр)

Ви можете проростити коріандр в воді. Потім покладіть його в грунт, і не тільки порадуйте вас відмінним смаком, але і ароматом.

З такою міні-теплиною, свіжі зелені завжди будуть під рукою, адже вирощуючи подарунки природи на підвіконні, можна не тільки поліпшити своє здоров'я, але і істотно урізноманітнити меню. Поділіться цією статтю з друзями. Вітаміни потрібні організму цілий рік!

через takprosto cc