Я не можу протистояти спокусі, щоб зробити цей лимонний пиріг! Найлітніша випічка.

Легкий десерт зі сметаною влітку дуже красиво! Цей лимонний пиріжок з його легкою структурою. Тільки займає півгодини, але задоволення... Ідеальний варіант для чаю, коли він гаряча і фарширована. Я думаю, що такий лимонний пиріг стане великим заміною для торта на день народження в неперевершеному вогні. Цей десерт дуже класний, він виглядає як суфле. Бліса цитрусового аромату, повітряності начинки і хрусткої скоринки - це те, що варто приготувати! Почати без часу.

Інгредієнт:

• 250 г сметани;
  • 110 г вершкового масла;
  • 0,5 ч.л. соди;
  • 2 склянки борошна;
  • 1,5 штук лимонів;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 жовтка;
  • цукрова пудра для прикраси.
Підготовка:

1,1 км Змішайте сметану зі соди. Покладіть розтоплену масло в сметану, ретельно перемішайте.

2,2 км Додайте борошно невеликими порціями - половину склянки. Змішайте тісто, розділіть його на шматки.

3. У Непіленові лимони нарізають на скибочки і збити в блендері зі склянкою цукру.

4. У Тепла духовка до 180 градусів. Змішайте форму вершковим маслом. Зробіть половину тесту бази. Розкласти тісто по всій формі, зробити невеликі сторони.

5. Умань Подрібніть начинку по всій поверхні основи.

6. Жнівень Покрийте начинку другою частиною тесту, не дуже тонко прокочуйте. Змастити тісто жовтком, щоб сформувати золотисту скоринку. Якщо ви не любите випікання з великою кількістю тіста, то не можете закривати начинку.

7. Про нас Пірс торт з виделкою в декількох місцях. Запікайте близько 30 хвилин. Покладіть торт з форми, остудіть його, прикрасить його цукровою пудрою і меленими горіхами.

р.

Пиріг лимона так добре з трав'яним чаєм! Для цього рецепта краще використовувати цукор кані, після чого він не розтопиться і пошириться під час приготування. Не забуваємо обрізати лимон перед варінням, щоб гіркота йде від шкірки. блаженний, смак торта і поділитися радістю з друзями - надішліть їм цей простий рецепт!

через takprosto cc