Я ніколи не бачив такого вигляду на здорове харчування. Право на очі булька!

Здорове харчування не проста місія. Якщо ви ретельно прочитаєте 10-20 статей з різними рекомендаціями про те, що можна їсти, і що краще відхиляти від. Пристрасть може зникнути в дупу! Деякі продукти корисні, але занадто високі в калорій. Інші можуть завдати шкоди здоров'ю, але для схуднення вони сильно рекомендують їсти. Де правда? Висновок є те, що нічого не можна їсти – все шкідливе. Кріплення душі жінки, вичерпається дієтами і великим знанням в галузі правильного харчування – це те, що я хочу назвати цей пост, опублікований однією житньою дівчиною в її LiveJournal. Визначте себе тут! На щастя, з гумором і почуттям того, що всі жінки опікують. Взаємовідносини з їжею є дуже особливим зв'язком.

«Не м'ясо можна їсти. Це повний гормони для збільшення ваги, але чому я потрібна гормони для збільшення ваги?

Немає риби, або. Акумуляція. Я не знаю, що він накопичується. Гормони також вводять в неї, щоб збільшити родючість. У мене немає! Чому потрібна риба?

Помідори не допускаються - вони нічні Я не знаю, чому, але кожен каже, що це погано. Баклажани і перець теж. Фрукти і ягоди не допускаються - містять цукор і діабет. Особливо не в ніч... Під час ніч весь вечірній цукор перетвориться в бат! Я маю власний хокею...

Ні картопля, крохмаль. У рисі теж. Немає пасти - є крохмаль і клейковина. А клейковина – цукор майбутнього. Так само, як і майбутнє.

Масло не допускається - ні оливковий, ні крем, ні соняшник. Це жир. А крем також холестерин.

Ні хліб, це дріжджі. Пиво теж. Я не знаю, чому, але ви не можете дозволити дріжджів роум всередині вас.

Яйця жирні і холестеринові. Молоко жир і гормони для збільшення ваги, які вводять в корову. І в цілому, він призначений для того, щоб збільшити вагу калорій і стати коровою. Я не хочу коу!

Сік не може бути таким же, як фрукти і ягоди, але без корисних волокон.

У капусти - і звичайний, і кольоровий, і брокколі - речовини, які перешкоджають засвоєнню йоду. А міські жінки вже мають щитовидні крани. Погана щитовидна - oh, жах! - надає жирну солоду.

Не капуста. В хребта - оксалова кислота, яка завдає шкоди ниркам. Погані нирки - набряк - зайва вага. Ні, ні, ні, ні шпинат.

Огірки! Я їсть огірки. Не знаю нічого поганого про огірки.

Важко тримати посмішку від читання такої чудової оксамитовості. Як спричинити і протиріччя деяких інформаційних звуків! Якщо ви бачили його, ваше почуття гумору є дрібним. Ви можете їсти не дуже замовляти, але при цьому сміятися частіше - сміху пролонгує життя! Це буде приємно, якщо він знизив його ас.

Поділіться цією статтю з друзями - вони будуть весело!

через takprosto cc