6 Відомі Фреси Я не хотів би сказати моїм дітям

До того часу мені важко уявити, що я не згодні з мудрістю наших предків, які пройшли через століття і досягали наших днів. Все здавалося чітким і чітким: чорний був чорним і білим був білим. Але виявилося, що все не так просто, як це здається на перший погляд. Якщо у вас є діти, ви, ймовірно, думаєте про відповідальність, яка лежить на плечі. Прочитайте ці 6 фраз, які ви не повинні розповісти про ваших дітей. Я думаю, що я навчився думати, що шлях у школі!

1,1 км Ви не можете нікому нічого!

Ви маєте одну велику відповідальність в цьому житті: бути частиною позитивної зміни у світі. Якщо ви не є частиною цього руху, ви проти нього. Ви повинні показати всім (і самому першому з усіх) доброти, милосердя, терпіння, повагу і симпатії. Кожен має главу у своєму житті, що вони не хочуть читати голосно, але нічого не заважає їм бути доброю, правою?

2,2 км Повага заробила, не дарма нічого!

Ця заява дуже схожа на питання: «Що прийшли спочатку - курка або яйце». Чи варто чекати, щоб хтось заробив свою повагу перед тим, як поважати їх першим? І слід припустити, що ніхто не поважає, поки ви заробили свою повагу? Чи можна ви поважати, не даючи йому? І можна поважати, що вони будуть автоматично поважати вас? А якщо ви не заробите себе, то слід лікувати людям з неповагою. Ви несете відповідальність за те, як ви поважаєте незалежно від поваги. Так, будь ласка, залишайтеся поважними і ввічливими в будь-якій ситуації.

3. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

На фоні інших фраз, це здається найбільш абсурдним: отримай з зони комфорту! Зробіть свою присутність видимою, тому що якщо ви не попросите, відповідь завжди буде «не». Посилення і визначення допоможуть вам рухатися в правильному напрямку. Так само, будь ласка, не просто зайдіть, чекаючи вас, щоб отримати його без синього плащу. Пам'ятайте про те, що дорога буде долати ходьбою? Що приносить нам в наступну точку ...

4. У Важна робота окупається!

Припустимо, що це не так! Часом важкої роботи і найлегші зусилля дають дуже страшний результат: ніщо. Так, життя іноді не страшно. Але ви повинні працювати будь-яким чином, тому що якщо ви нічого не робимо, то результат буде доречним.

5. Умань Щоб бути щасливими в цьому житті, ви повинні мати свою кар'єру мрії.

Знайди 15 людей і запитайте їх, якщо вони мають роботу своїх снів і якщо вони щасливі з життям. Я чекаю відповіді. Не кожен повинен бути щасливим. Деякі люди працюють в галузі, які мріяли, але вони нещасливі, а інші не мають такого успіху і живуть яскравим, захоплюючим життям. У нас є ті, хто збуджує свою кар'єру, але вони не працюють на особистому фронті. Виявляється, що робота на результат, як правило, набагато більш корисно, ніж 30 років, чекаючи ідеальної кар'єри і одночасно живе в дитячій кімнаті в одній квартирі з батьками. Щоб уникнути такої долі, ви повинні бути впевнені, що ви можете заробити життя, навіть якщо ви не зловите роботу снів хвістом.

6. Жнівень У вас є особливий!

Ви не краще або гірше, не більше нікого в світі. Кожна людина, яку ви знаєте, краще, ніж ви. І всім ви знаєте, що бореться з тим, що вам здається дуже просто. Використовуйте свої сили, щоб зробити світ краще місце (коли це добре для інших, це добре для вас). Запитати і приймати допомогу при необхідності. І більше. Якщо будь-яка людина, завдання, або обставина вище або нижче.

Що ви думаєте про ці алергії? Якщо у вас є діти, діліться ними. Вони будуть зацікавлені в тому, які фрази діти не повинні сказати!

через takprosto cc

Категории

Смотрите также

Новое и интересное