Натиснувши цю точку щодня, ви поставите здоров'я для того, щоб. Диво китайської медицини!

Здоров'я жінки як крихка, як яєчні шкаралупи. гормональний баланс і правильне функціонування матки, яєчників і щитовидної залози впливають на безліч факторів: стрес, неправильне харчування, втома і навіть погана спадкоємність. А щоб бути завжди красивим і молодим і здоровим, хоче кожна жінка! Китайська медицина знає секрет, що допоможе зберегти здоров'я і здоров'я до старого віку. Це чудотворний масаж точки Сан-Яно. Ознайомитися з позитивним ефектом масажу на здоров'я, я не можу протистояти спокусі робити це щодня! Неймовірний ефект.

Для масажу знайдіть правильне місце на нозі. Точка знаходиться на внутрішній стороні гомілок обох ніг. Застосувати рожеві і закриті 4 пальці руки в центр протрудування кістки. На цій відстані є точка, як ви можете бачити, за допомогою пальців досить легко виміряти його. Масаж точки San Yin Jiao на 10 хвилин перед сном, а також в будь-який зручний час протягом дня. Масаж максимально зручний для вас - по черзі на кожну ногу або обидва разом. Ви можете легко натиснути на точку, це також достатньо для стимулювання життєвої енергії. Після місяця цієї процедури ви помітите видимі результати.

1,1 км Звичайний щомісячний цикл

Стимуляція цієї точки сприяє належному функціонуванню селезінки, печінки і нирок. Встановлено кровообіг в організмі, зникають будь-які застійні явища. Це призводить до регулювання щомісячного циклу, вигідно впливає на стан шкіри. Почервоніння, зникають дрібні зморшки, організм відчуває повну життєву силу. Ви відкладаєте образ мужчини і пролонгувати молоді!

2,2 км пружність шкіри

Слон безпосередньо пов'язаний з пружністю і пружністю шкіри. Додайте точку масажу San Yin Jiao до вашого списку щоденних обрядів, і шкіра затягується, будь ласка, з його пружністю.

4. У Удосконалення роботи яєчників і матки

Це особливо важливо для жінок, які хочуть завагітніти. Стимулювати цю точку і всю внутрішню поверхню ноги, ви будете зробити яєчники працювати важче, поліпшити потік крові до матки.

5. Умань Стабільна робота шлунково-кишкового тракту

Масаж точки San Yin Jiao рекомендується для здуття, порушень кишечника і розладів травлення. Крім того, цей масаж допоможе позбутися від неприємного болю при менструації.

Протипоказання: точка не може бути масажована вагітним жінкам, оскільки це може спровокувати викиди.

Щоб побачити, де точка Сан-Джіо, і з'ясуйте, як його масажувати, можна тут:

Китайська медицина ґрунтується на тому, що якщо є порушення в організмі людини, необхідно впоратися з нею за допомогою внутрішніх ресурсів. Стимулювання певних точок на тілі допомагає вилікувати багато захворювань, викликаних порушенням гармонії, незалежно від того, як ця гармонія була порушена. Жіночий організм дуже ніжний, акупунктура допомагає зберегти його в здоровому стані, як краще. Але для чоловіків важлива стимуляція точки Сан-Яно: допомагає впоратися з розладами.

Дізнайтесь секрети з вашими друзями, які допомагають зберегти здоров’я. Покажіть ваші улюблені, як дорогі вони!

через takprosto cc