Це те, що відбувається в мозку, коли ви використовуєте смартфон перед ліжком. Я соромлюся!

Читайте новини під час дружньої розмови, на обід, в транспорті. Перевірити повідомлення про переміщення. У будь-який час подивіться на екрані смартфона. О, ця поведінка не дивує всіх! Уважна оцінка вчених, що середній сучасний власник модного гаджета перевіряє його на оновлення кожні 6 хвилин. Все прийнято цього факту і прийнято його, важко сперечатися з прогресом. Але безперешкодні дослідники не перестали тісно займатися цим питанням: вплив смартфонів на здоров'я очевидний. Як виявилося, найяскравіша шкода приваблює перегляду новин відразу перед сном! Ви дізнаєтесь про це, ви зараз навряд чи хочете, щоб подивитися на світлий екран, перш ніж падати.

Сонце тонкий фізіологічний процес. Щоб легко і швидко падати, спати і відновити, тіло повинно секретувати певні гормони. Це можливо під поєднанням багатьох умов: приміщення для сну повинно бути вентильований, темний, комфортний. Світло смартфона вночі не вписується на картинку ідеального місця для сну. Світло екрану запобігає виходу гормону УкраїнськийМи відчуваємо себе втомленим. Потік фотонів з екрана смартфона дає сигнал: це не час сну. Дуже цікаво! Ми спати більш повільно, і ми спати менше. Прискорюється стрес протягом дня. Ну, це не те, що страшно, ви думаєте. І ви не помилитеся!

Вчені пояснили, чому достатній спокійний сон є важливим для належного функціонування організму. Для 7-9 годин нейрони головного мозку повинні встигнути повністю відпочити. Крім того, мозок необхідно ретельно очистити від нейротоксинів. Це можливо тільки під час тривалого сну. Якщо відбувається очищення накопичених нейротоксинів, ми погіршуємо. Пам'яті часто не з'являються навіть невдачі в ній! Інтенсивність, порушення обміну речовин, затримані реакції. Людина, яка не спить достатньо, стає зомбі. Це занадто багато жертв... Це захоплююче, звичайно, щоб подивитися на нові фотографії в кінці дня і прочитати щось цікаве. Але перед тим, як я їхати в ліжко, я не буду це зробити більше.

Розкажіть про ефект смартфона на тілі. Ця інформація обов'язково буде корисною для них!

через takprosto cc