Спостереження риби збите стресом! Вчені були вражені результатами дослідження...

Всі любителі акваріумної риби знають, що дивитися їх є реальним задоволення! До речі, рибні палички серед рослин, освітлені і елегантні, дуже підігріті. Коли я бачу акваріум десь - гість, магазин домашніх тварин або торговий центр, я завжди linger поруч з ним. Виявляється, що дивитися рибу не просто джерело естетичного задоволення. Розглядаючи плаваючі істоти добре для здоров'я, і це перевірений факт! Заспокійливий, розслаблююча дія на тілі не сумнівається. Вчені, які провели дослідження, здивовані результатами.

Британські вчені з університетів Plymouth і Exeter провели цікавий досвід. Відстежуйте, як змінилося фізичне та психічне здоров’я після відвідування Національного морського акваріума. Відвідувачі пережили зниження частоти серцевих скорочень і зниження артеріального тиску. Це було так, що вони були в сеансі медитації! Все було в кращому настрої, люди вийшли з павільйонів, дивлячись на рибу мирним і щасливим. Чим більше риби вони змогли спостерігати, тим краще відчували відвідувачів!

Вчені прийшли до висновку, що влада впливу людей, які переглядають акваріумну рибу, повинна бути широко використана. Уже зараз практика установки акваріумів в кабінетах стоматологів, в приймальних кімнатах, в місцях, де є велика кількість людей - в торгових центрах, кінотеатрах і ресторанах відомий. Є нейропсихіатричні лікарні, де акваріуми використовуються як седативний засіб разом з медикаментами! Це буде чудово, якщо практика встановлення акваріумів почала широко використовуватися. Це допоможе зменшити рівень стресу у жителів великих міст і зміцнити психічне здоров’я людей, незалежно від того, скільки психічного стресу вони відчувають на щоденній основі.

Акваріум - оазис релаксу, крім того він настільки красивий. Я дуже хочу мати домашній акваріум! Але якщо це неможливе, можна хоча б іноді виходити, щоб подивитися рибу в місцях, де вона доступна. Це спосіб витрачати час на задоволення і користь! Показати цю статтю друзям, особливо тим, хто має акваріум. Ще одна причина відвідування їх!

через takprosto cc