Дивовижні малюнки на каву. Насолоджуйтеся напоями!

Звичайна кава може бути надана магічною силою. Це не жарт! Якщо ви підходите до питання креативно, в чашці звичайного напою можна легко додати велику дозу гарного настрою і краси. Ви можете спробувати і зробити це диво для коханої людини, або ви можете спробувати ще більше і будь ласка, кохану людину. Магічні візерунки вершків, какао і сиропів перетворюються на чудові малюнки, і якщо ви дотримуєтесь нашої поради, ви легко зможете створити справжній предмет мистецтва в чашці. Існує кілька основних способів намалювати на каву. Оберіть будь-який

Мета 1. Витяг трафарету. З паперу, картону, аркуша тонкої пластикової або фольги, можна зробити трафарет з зображенням потрібно. Ви можете вирізати не тільки картину, але і листи. Гарний напис ви будете робити день коханої людини. Готовий напій прикрашений пишною кришкою збитих вершків. На цій білій основі малюнок порошку какао трафаретом через трафарет буде виглядати дуже мило. Ідея: замість простого какао можна використовувати суміш какао, кориці і дуже дрібно мелені горіхи.

Метод 2. Сприцевий малюнок. Шприц для декорування кондитерських виробів також підходить для кави! Візьміть найтонші насадки, засипте шприц з розтопленим шоколадом або товстим шоколадним сиропом. Також можна використовувати молочний, білий товстий сироп. Шприц здатний малювати посмішки обличчя, квітка, зігзаг, невеликий смішний малюнок. У вас є багато номерів для фантазії! Зробіть малюнок повільно, і ви досягнете успіху.

Метод 3. Малювання з мечем. Цей варіант трохи складний, але якщо практика добре, він буде працювати занадто! Вичавити шприцом або залити тонким струмком густого сиропу збитого вершки в чашку. Тепер за допомогою тонкого меча намалюйте заплановані деталі. Нам потрібна прецизія тут! Навіть якщо намагатися малювати щось конкретне невдале, ніжні візерунки зроблять цю чашку кави незабутнім.

р.

Можна кинути мармелад, зефір, шматочки зефіру в каві - це буде оригінальна прикраса. Дивіться як професійні фарби в відео! Я не можу допомогти, але спробувати зробити таку красиву картину. Я навіть зроблю каву на це сьогодні ввечері.

Я люблю цей солодкий напій ще більше! Спробуйте зробити святкову каву - потрібно трохи експериментувати. Замініть цукор з цукровою пудрою, це зробить смак набагато більш ніж ніжним. Гінгер, кардамон, гвоздики і навіть кмин додадуть до смаку гостроти і спичності. Дуже добре затінені кавові аромати алкогольні напої - будь-який коньяк, schnapps, liqueur і віскі в невеликих кількостях зробить це розумом! Не забудьте про ванілін – це теплі спеції дуже добре в каві. А якщо ви любите сухофрукти, спробуйте порізати їх невеликими шматочками і кинути їх в чашку гарячої кави. Найзвичайніша американка перетвориться в екзотичне лікування! Вам потрібна велика чашка...

Якщо ви збудете про ці ідеї, покажіть їх коханим. Кава - це натхнення, щоб розмішувати з ложкою!

через takprosto cc