Чудова ідея для моєї дочки: гарна спідниця з кавуновим малюнком.

Легка спідниця з натуральної тканини - яка дівчина потребує влітку. А для цього, щоб стати улюбленою, можна подарувати їй дуже привабливий вигляд для дитини! Плінтус кавун-подібний стане справжньою властивістю гардеробу малюка, обов'язково. Навіть якщо ви раніше не мали досвіду з фарбами, ви можете легко впоратися з поставленим завданням. Чудове поєднання ніжно-червоних і світлих зелених кольорів виглядає так гармонійно. Зброя з цим майстер-класом і поспішайте працювати дивами. Щиро вдячність дитини.

Це те, що ви знаходите з неї. Дуже хороший спідниця!

Виберіть білу спідницю з натуральної тканини, яка ви збираєтеся фарбувати.

Вам також потрібно:

• червоний і зелений анілін барвники, а також чорний барвник для тканини;
  • мараузе;
  • 10–13 л теплої води;
  • 0,5 л гарячої води;
  • 5 ст. солі;
  • фарбувальний бак;
  • 200 мл оцту.

р.

Розчинити червоний барвник (1 пакет) в гарячій воді. Концентрований розчин проседі з використанням марауза для фільтрації нерозчинених частинок барвника. Додайте сіль тут.

Помістіть тканину в контейнері гарячого червоного розчину і залиште його на фарбування протягом години. Зберігайте краю спідниці білого кольору, бо прикрасить їх зеленою смугою. Для цього закріпіть краю шпилькою.

38635079

Після фарбування спідниці. На цьому етапі буде виглядати щось схоже.

Тепер залишається розвести трохи зеленого барвника гарячою водою і занурити краю спідниці в неї. Для гарної забарвлення залиште їх в зеленому розчині на годину.

Ще раз знову змийте спідницю добре з холодною водою. Якщо додати 200 мл оцту до цієї води, фарба буде краще зафіксувати на тканині.

Це останній дотик! З невеликою еустою або маркером залишають на тканині відбитки з чорною фарбою. Як виглядає гарбузове насіння!

Виглядає ефектно. Я думаю, що в гардеробі дівчини така річ буде доречна!

Це те, що я розумію, літо простежить!

р.

Поділіться цією інструкцією по створенню милої літньої спідниці з друзями. Мати, яка знає, як зробити щось для дитини своїми руками сприймається як магія. А якщо вона любить цей бізнес, то щось абсолютно неймовірне виходить. У сезоні кавунів особливо актуальний шарм.

через takprosto cc