Для тих, хто любить прокидати пізно, не встигнути їсти сніданок або як правильно закусити на робочому місці. Це страва, що містить всі шари сніданку і обіду - звідси дивне ім'я. Калорій, насиченість ранкової їжі, а також твердих форм, властивих офісним закускам, є відмінними рисами цієї їжі. Між 11 і 16 o'clock, це час для висіву рота. Слоган брандмауер під час робочого дня «Релакс», ви не працюєте!» Ці 25 смачних страв є приклади справжніх страв. Тепер я можу побачити, чому британський повинен зануритися у вихідні дні.
1,1 км Кокоса і карамельні млинці 2. Традиційні тонкі млинці з сирним соусом та чорницею 3. У Хам, scrambled і кетчуп сендвіч 4. У Авокадо фарширований копченим лососем з розсипчастими яйцями 5. Умань Жива Марія з морепродуктами. Філія - це їжа, яка дуже доречна для симптомів похмілля. Жири, висококальорійні продукти поєднуються з невеликою кількістю спирту поставляються на життя після бурого вечора.
6. Жнівень Піца з грибами, сиром і капустим 7. Про нас Яйця запечена в горщику з овочами та вершковим сиром 8. У Сендвіч з копченим сиром та авокадо р.
9. Навігація Французький тост з Nutella і бекону 10. Тонка лаваш з розсипчастими яйцями, томатним соусом, вапном і часником 11. Грибний пуховик з яєчною начинкою 12. Хом і спаржею млинці 13.00 р. Яйця на подушці картоплі і тушковані овочі 14. Вафлі з сиром гриль і шинкою 15.00 р. Смажені сосни з голландським сиром 16.00 р. Вафлі з сиром і чорницею 17.00 р. Буни зі свининою та солодким соусом авокадо 18 років Бісквітні млинці з молочним соусом 19.00 р. Полуничний корицею рулони 20. Картопля з квасолею, кукурудзою та зеленню 21. Таст з авокадо та соусом Шрірача 22. Яйця з розсипчастими яйцями, ріжучим та білим соусом 23. Мед і малиновий хліб 24. Овочевий салат з твердим сиром та ароматними яйцями р.
25. Яйця і яловичий сендвіч Тепер ви можете назвати експертом у сфері бювету! Іноді я хочу лікувати себе абсолютно нездоровим, жирним, поживним харчуванням. Не тільки на вихідні, але іноді навіть в середині робочих днів, така арматура необхідна. Філія - запрошення на вечірку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Після місяця не завадить навіть ті на дієті.
Внесіть своїх друзів на бранч - покажіть їх нашу статтю!
через takprosto cc