Щоб зробити цей смачний сирець, потрібно лише 3 інгредієнти. Фантастика!

Цей десерт є винахідником японської дівчини, яка не може уявити її життя без солодощів. Звичайний млинець виготовлений з використанням великої кількості інгредієнтів, а рецепт, пропонованих нею містить лише 3 інгредієнти! Торт просто чарівний - повітряний, плавлення в роті, так привабливий! Основою цього рецепта є м'який вершковий сир. Підберіть Філадельфію, добре для млинця і маскарпоне. Важливо звернути увагу на шоколад – тільки якісний продукт гарантує ідеальний результат. Я не можу допомогти, але приготувати таке диво, я відчуваю, що я буду влаштувати свято.

Інгредієнт:

• 3 яйця;
  • 120 г білого шоколаду;
  • 120г вершковий сир.

Підготовка:

1,1 км Помістіть яйця в холодильник, щоб вони були досить прохолодними. Відокремити жовтки з білків.

2,2 км Тепла духовка до 170 градусів.

3. У У водяній бані зробіть шоколад.

421652

4. У Доки ви отримаєте однорідну консистенцію.

5. Умань Покладіть вершковий сир в плавлений шоколад.

6. Жнівень У шоколадній і кремовій суміші додайте жовтки. (Додаючи жовтки, обов'язково спробуйте цей крем: добре, це дуже смачно.)

7. Про нас Ударуйте холодні кальмари в круту піну і додайте в сирецьке тісто.

8. У Помістіть тісто в змащеній формі.

9. Навігація Чізкейк буде більш пишним, якщо ви залите близько половини склянки гарячої води на мисці - під час випічки він випаровується і створить вологу атмосферу в духовці.

р.

10. Випікайте цей чудовий сирець на 30 хвилин. Не поспішайте, щоб отримати вдачливий правий час - дайте йому стояти ще 15 хвилин в духовці після вимкнення.

11. Залийте готовий сирок з цукровою пудрою для краси. Поставте в холодильник для охолодження - заморожена делікація - найсмачніші.

Р

Насолоджуйтеся цим відео, в якому крадіжка японської жінки показує вам, як зробити свій улюблений десерт.

Я дуже сподобалося, що рецепт не містить борошна і цукру - просто чарівність! Є ще один варіант сирника, який підходить для домогосподарок, які не розпізнають заморський вершковий сир. Для його приготування потрібно 3 яйця, баночка згущеного сиру і пів кілограм звичайного сиру. Змішайте всі інгредієнти в блендері і запікайте сирець на 40 хвилин при температурі 200 градусів. Ви не можете зробити це простіше!

З такого легкого рецепта ви не очікуєте такого дивного результату. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

через takprosto cc