Ця жінка вирішила на експерименті, після чого вона захопила її відбиття!

Не секрет, що хороший сон є запорукою гарного здоров'я. Але лікарі все одно сумніваються, скільки годин сну людина потребує для того, щоб організм повністю відновити свою силу. Більшість людей вважають, що тільки 8-годинний сон можна назвати повним, решта стверджує, що 6 годин нічного відпочинку буде достатньо для людини. Ви думаєте 120 хвилин не можете зробити велику різницю? Тоді ви повинні знати, що може статися з особи, яка спить.

Sarah Chalmers є 46-річною британською жінкою, яка взяла участь в експерименті з назвою Sleep Deprivation. Мета дослідження – дізнатися, які наслідки простої відсутності сну. На початку експерименту вчені проаналізували стан шкіри жінки за допомогою сканування обличчя. Наприкінці експерименту розмір пори збільшений на 2 рази, а шкіра була почервона. «Я шукав багато років. Я постійно мав кола під очима, розширені пори і дивні темні плями почали з'являтися на підборіддя. Я швидко втомився і стала дратівливою. І я захопив мій відбиття, жінка каже.

На першому етапі експерименту Сара не більше 4 годин на добу (з двох ранку до шести ранку вранці). За її словами, після чотиригодинного відпочинку вона не відчула втоми, але при цьому не відчула, що вона відпочила. "У другій половині дня я переживав дивне почуття, як похмілля", - сказала жінка.

На другому етапі Сара сховав 5,5-6 годин на добу на тиждень. До середини тижня жінка прийняла, що вона відчувала деякі зміни: вона почала втомлювати швидше і з'їсти більше солодощів для поповнення.

Лікарі пояснили це: «Для браку сну, виробляється кортизол, гормон стресу. Через це людина стає більш дратівливою. Також відсутність сну активізує сальні залози, що призводить до проблем шкіри. Крім того, відсутність нічного відпочинку припиняє виробництво гормонів росту, відповідальних за оновлення тіла. й

Останній крок був відновлений нормальний сон. Септембар КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС Після тижня проблеми шкіри зникли і жінка стала менш дратівливою.

до 1 2 3 4 5+

Лікарі кажуть, що недолік сну може викликати більш серйозні наслідки, до діабету.

І пам'ятайте, денний сон не компенсує вам години, які ви пропустили вночі. Тому, залишайтеся менш пізно, щоб ваше тіло отримує повний відпочинок!

через takprosto cc