Парк правильно! Як не вводити в чужий автомобіль і уникнути паркувальних квитків.

Якщо ви коли-небудь взяли участь у водійській школі, ви, ймовірно, пам'ятаєте, як цікаві та насичені уроки водіння. А якщо ви також представник красивої половини людства - обов'язково стаття принесе теплі спогади про ті прекрасні дні, коли ви вперше спробували блювоти залізом і показати, хто все ще заряджає водіння і на дорозі. Коли я отримав за кермо, я пробував щось незручно: пітливі долоні, панічні атаки і повна дезорієнтація в водіння. Я постійно забув щось: закріпити, потім подивіться в дзеркалі заднього огляду, а до парку задягають або приводять в явний гараж був схожий на смерть: мій «гараж» пішов до метра праворуч або зліва, він був занадто довгий або зігзаг. Сьогодні видання. ТакПросто Повідомляємо, як правильно паркувати, щоб не викликати невдоволення пасторів, автомобілів і особливо представників правоохоронних органів.

3610Р. 4200Р.

Як паркувати без шкоди собі і іншим?

1,1 км Якщо ви знайдете паркомісць, поздоровлення, найважчіша частина надходить! Привід трохи вперед і зупинитися. Заднє колесо залізного коня необхідно паралельно задньому бамперу автомобіля передній.

2,2 км Якщо зустрінеться перший стан, поверніть кермовий круг до бордюру. Це просто, не так?

3. У Не забуваємо те, що ви навчилися в їзді, і не кинулися назад до центру задньої коліс дорівнює ближньому краю автомобіля перед. До речі, переконайтеся, що ви не запустіть на пішоходів або тварин, які просто вирішили бути в одному місці, як ваш колесо. Якщо, як кажуть моторики, чисті - вирівняти рульове колесо і продовжити назад.

4. У Коли другий задні колеса також дорівнює краю автомобіля, перетворюйте рульове колесо в іншому напрямку.

5. Умань Чи це зроблено правильно? Вимкніть двигун, отримайте автомобіль і захопіть результат ваших зусиль!

р.

Ви пам'ятаєте свої інструктори та уроки водіння? Поділіться цією статтю з друзями та спогадами про їздову школу. Не цвях або стрижень!

через takprosto cc

Категории

Смотрите также

Новое и интересное