Ви повинні замаринувати таку людину без мислення! Історія життя.

Дуже важко сказати, чому ми полюбимо людину. Важливий зовнішній вигляд, інші звертають увагу на харизму і почуття гумору. Але є також категорія людей, які сниться, що фінанси майбутньої половинки не є «власними романами». Якщо характерні риси відносно стійкі в природі, матеріальне благополуччя є волатильним явищем. Ви можете залишатися з нічого в одному або, навпаки, отримати грошові висоти завдяки вашій твердій роботі та аудиту. Історії про «конфронтація» між багатими і бідними не можна розраховувати, але ця історія має дотик романтичний скруч.

Один простий хлопець любив дівчину від багатої сім'ї. Поки молодий чоловік вирішив зробити пропозицію коханим. Але багата жінка мучено відхиляла його, кажучи: «Ваша зарплата дорівнює кількості, яку я витрачаю в день». Що ви думаєте, що ми живемо, коли ми станемо сім'єю? Я не можу жити в бідності. Так просто забути про мене. Знайдіть когось ще, ваш рівень, і здивуйте її. й

Таку гостру відповідь з пірсингом молодої людини, і жив він довго жив з раною в душі. Через 10 років вони зустрілися в ТРЦ. Дівчинка, визнаючи її, знову говорив йому в своєму гордому тону: «Чому ти?» Я одружився з дуже розумним чоловіком. Він робить $ 15,700 на місяць! Чи можна ви уявити?

Через її слова, хлопець практично кричав, але все ж проходив назад сльози і залишився німим. У цей десятий момент багатий чоловік прийшов і несподівано привітав «поор хлопець» для дівчинки: «Сір?» Як ви? Я вже зустрілася з дружиною! «Щодень, пн...». "Мр. Картер, сер! Забути, потім чоловік звернувся до дружини. Я хочу зустріти своїх босів. й

Жінки так здивували, що всі суворі слова вилетять з неї. Як у стані шоку, вона не могла б сказати, що її колишній коханець. Коли жінка прийшла до свого почуття, вона попросила чоловіка, «Я це твій бос?» «Так, дорого. Він зробив понад $100 млн, але залишився дуже скромним чоловіком. Його життя - сказав бути дуже сумним. Я чув, що він колись любив жінку дуже багато, але вона залишив його, бо він був бідним молодим чоловіком в той час. Він працював важко і в кінцевому підсумку вдалося. Це тому, що він дуже розумний. Тепер цей хлопець є мультимільйонером. Але від його тоді гранат не вдалося відновити. І ще один. й

«Що ви думаєте, що жінка відчувала себе зараз, якщо вона знала, що вона дала на таку людину?» Дружина не може сказати...

Привіт, жінка дізналася про великий урок: ця черга подій є покарання для гордості і зарозумілості. Я не знаю, як вийшла історія, але я сподіваюся, що хлопець знайшов гідну половину. Вибираючи чоловіка, варто звертати увагу на безліч якостей, але фінансова ситуація людини обов'язково не є вирішальним фактором. Якщо ви любите цю заяву, розкажіть ваших друзів про статтю!

через takprosto cc