Секрети Charm: 5 правил, які потрібно знати, бути успішним

Багато людей помилково вірять, що можливість провокувати симпатію і відбиття інших людей дається людині від народження. Ми можемо визнати, що жінки найчастіше переплановані про це: дивлячись на явний або реальний суперник, представники справедливого сексу не розуміють, як ви можете бути настільки страшними і в той же час буквально залучати чоловіків. З’ясуйте, що чарівність не завжди вроджена якість. При бажанні і за допомогою спеціальних технік вона може бути не тільки розробленою, але і зміцненою.

5 порад, які допомагають встановити міжособистісний контакт

1,1 км Відтворення брів

Для максимального контакту з співрозмовником вам доведеться працювати трохи. Принаймні налаштовувати емпу і дивитися інші люди. Варто звернути увагу на такий фактор, як грає брови. Якщо ви бачите людину підніме брови (це жест триває приблизно один-сікс другого), це перший і найважливіший сигнал, який вказує на дружній настрій співрозмовника. До речі, чоловіки можуть використовувати інший жест - викинути вперед і злегка вгору підборіддя. Ця методика може бути використана вами, що робить її чіткою іншою особою, яка ви позитивне до нього. Це великий початок сильної дружби, це не так?

2,2 км Голова нахилу

На інстинктивному рівні люди приховують шию не тільки тоді, коли вона холодна, але і коли вони відчувають загрозу. Якщо людина зустрілася з нодом на праву або ліворуч, він виводить одну з сонних артерій, розрив якого може призвести до смерті. Люди, які відчувають погрожені ненав'язливо приховують каротидних артерій, витягуючи голову в плечі. Відповідно, якщо інша людина не є загрозою, ми зберігаємо нашу шию відкритим.

6737737

3. У Щиро посмішка

Не секрет, що людина, яка посміхається, здається набагато привабливіше, нехай, якби він відчув впевненість і добровоту, здається, не так страшним. Привіт, ті люди, які вам подобається, і хочуть посміхатися, але ті, які вам не подобається, викликають тільки вичавлений півсмішка. Якщо ви хочете, щоб хтось вам сподобався, посміхатися!

4. У Видалення бар'єрів

Якщо люди відчувають дискомфорт від спілкування, вони або самостійно заражають перешкоди або не поспішають видаляти існуючі. Пригоди закрити тулуба або груди, наприклад, шляхом переправи рук, eloquently вказують ворожість. Якщо ви сидячи з людиною на обідній столі, цей бар'єр часто сигналізується різними об'єктами, які ваш співрозмовник не поспішає видалити: заглушка води, хліб, чайник. Люди, які, навпаки, прагнуть створити більш інтимне середовище, підсвідомо принести відстань ближче і видалити явні або існуючі бар'єри.

5. Умань Ім'я

Якщо ви хочете зробити гарне враження на людину, спробуйте пам'ятати своє ім'я на першій зустрічі. Звичайно, це може зайняти багато зусиль, але полегшити завдання, використовувати простий прийом: коли ви вперше зустрічаєте людину, повторіть ім'я якомога частіше. Наприклад, «Хі Денис, Я Ольга». Або невпинно говорити йому під час розмови. Також повторіть ім'я співрозмовника при казці прощав. Більш часто ви звертаєтесь до людей за допомогою назви, швидше за все, вони добре лікують.

Як бачите, не так складно зробити гарне враження на людей, встановити контакт і стати чарівною людиною. Досить дотримуватися декількох простих правил і дивитися реакцію. Поділіться цими порадами з друзями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

через takprosto cc