Незвичайна делікація, яку я коли-небудь спробував варення з апельсинових шкірок.

Літо вже приїжджає до кінця, що означає, що це час, щоб повністю підготуватися до зими і консервованих овочів, зробити компоти і варення. Тому я приготував для вас дуже незвичайний рецепт ласощів на зиму - варення від апельсинових луків. Цей делікатес стане відмінним альтернативою десертам з абрикосів, малини або вишні. Приготувавши його не рідше одного разу, ви будете перестати кинути шкірки з апельсинів, хоча вони можуть здатися на перший погляд абсолютно недійсним елементом цитрусових фруктів.

Інгредієнт:

• 3 апельсини;
  • 300 г цукру;
  • 300 мл води;
  • 1 ст. л. лимонного соку.
Підготовка:

1,1 км Ретельно вимити апельсини і дати їм окропу, так як ці фрукти завжди обробляють спеціальними речовинами, щоб вони довше зберігалися. Наріжте фрукти на 4 штуки. В'яжемо м'якоть або залиште його для приготування інших страв. Необхідно відрізати внутрішній білий шар від шкіри, так як він дасть гіркоту варити.

2,2 км Тепер скоринки необхідно різати в смужки і скласти в чашу. Залийте холодну воду для них, щоб змочити, протягом декількох годин або навіть вночі. Якщо ви змінили воду в декілька разів. Це неодмінно врятує майбутній варення від можливої гіркоти.

3. У Поки скоринки знаходяться в воді, вони трохи загортають, але це тільки на нашу користь.

4. У Залийте воду і отримайте міцну нитку голкою. Необхідно сформувати спіральну скоринку і, пронизивши голкою, простягайте нитку через них, щоб отримати своєрідні бісеринки.

5. Умань Покладіть ці намистини в сковороді, залийте їх водою і відваріть їх на середньому вогні 20 хвилин після кипіння. Потім злити гарячу воду і знову залити каструлю холодною водою. Ця процедура повинна повторювати чотири рази.

6. Жнівень Вийняти апельсинові пілінги і дайте злив води.

7. Про нас В каструлі залити 300 мл води і залити цукор. Покладіть його на вогонь і доведіть сироп до кипіння. Покладіть апельсинові пілінги, вийняті з рядка і відваріть на середньому вогні близько 30 хвилин.

8. У Нехай помаранчевий лушпиння повністю охолоне. Потім додайте лимонний сік і варіть ще 30 хвилин.

Насолодіться Вашою сім'єю з цим оригінальним лікуванням. І повірити мене, це варення за смаком, як дорослих і дітей. Розкажіть своїх друзів про цей незвичайний рецепт.

через takprosto cc