7 фактів про роль батька в розвитку дітей Все повинно знати!

Вважають, що в виховання дитини батько має зайняти позицію «другого пілота». І багато людей можуть подумати, що його роль менш важлива, але це насправді не так.

Цей стереотип про роль батька був відомий довго, але він був найбільш поширеним в 70-х роках минулого століття, коли він був підтриманий всіма провідними вчителями і психологами світу. Але сучасні дослідження показують, що в минулому наукові органи глибоко помилкові. Сьогодні ми представляємо 7 останніх відкриттів сучасних науковців, які були опубліковані Paul Reburn у своїй книзі «Діти Маттера?».

Генна боротьба
Гарвардський біолог імені Давида Хаіга опублікувало дослідження, що показали, що гени батька та гени материнської породи по-різному в ембріоні. Колишня спроба забезпечити, що максимально можлива материнська влада передається в майбутній спадкоємц, навіть якщо жінка сама страждає. Другий може обмежити дитину в назві збереження тіла матері.

Менший ризик при вагітності
У Університеті Флориди проведено дослідження, яке підтвердив, що постійне перебування батька при вагітності позитивно впливає на ненароджену дитину. Якщо батько не опинився, діти дуже ймовірно народилися передчасно. Крім того, вірогідно значно зросла ймовірність появи цих малюків протягом перших місяців життя. Також наявність батька позитивно впливає на здоров’я майбутньої матері.

Менше хворобливих пологів
Дослідження свідчать, що якщо чоловік присутній під час пологів, то жінки набагато простіше перенести біль. Крім того, чоловіки, які побачили народження дитини з власними очима, витрачають більше часу на догляд за ним і набагато більш активно беруть участь у його виховання.

Разом після народження
Дуже важливо, щоб батько спілкувався з дитиною якомога більше після пологів. Його відсутність в майбутньому може вкрай негативно вплинути на поведінку дитини і його спілкування з однолітками.

Зменшити агресивність спадкоємця
Вчені з Оксфорда пішли з одного року. Якщо їх батько не було від свого життя на регулярній основі, то в подальшому їх поведінка була значно ймовірніше проявляти агресію. У той же час кількість часу, що мама, присвячена дитині, не вражала цього фактора.

Вплив батька на розвиток мови
Учні мають більший вплив на розвиток мови, ніж мати. Справа в тому, що мама дивляться малюка частіше, тому вони знають більше про свої мовні здібності і використовують менші слова, за здібностями дитини. Коли батько спілкується з дитиною, він використовує більш широкий словниковий запас, який допомагає розвивати його на крихтах. Ці дані підтверджуються багатьма дослідженнями по всьому світу.

Дівчата, які вирощують і без батька
Вчені довго помітили, що якщо дівчина виростає без батька, вона досягає пишності набагато раніше, ніж її однолітків. Довгий час ніхто не міг пояснити це явище. Виявляється, що такі дівчата підсвідомо переконують себе, що чоловіки не будуть багато часу, тому вам потрібно стати дорослим якомога швидше. Зауважив, що причина може бути відсутнім запаху батька. Принаймні в тваринному світі присутність папомону батька сповільнює статеві губи.

В кінці ми побажаємо всіх чоловіків, в хорошій совісті, повторюємо слова Реберія: «Я раджу знати, що моя присутність допомагає дітям». Але це не те, чому я витрачаю час з ними. Я просто люблю їх! Якщо ви погоджуєтесь з ним, то обов'язково покажіть своїх друзів і знайомих про цей матеріал за допомогою соціальних мереж.

через takprosto cc