Сирний пиріг з ніжним вершковим смаком "Бухня". Смачний відпочинок!

Сирний торт варений миттєво і з'їсти, як швидко - тістечка з сиром надзвичайно смачні. Цей торт не має секретних інгредієнтів і спеціальних екзотичних продуктів, які не люблять, але він має магічну красуню, властивість: Я хочу більше і більше! Сирне тісто підкреслює смак твердого сиру. Для пікантності можна додати зелень і часник до рецептури, використовувати курячі або гриби для начинки. Звичайно, цей торт смакує краще до тих пір, поки він не охолоне - сир розтягується акуратно, тісто тепле і ароматичне.

Інгредієнт:

• 350 г борошна;
  • 250 г сиру;
  • 1-2 ст.л. л. сметани;
  • 3 яйця;
  • 200 г маргарину;
  • 150 г сиру Adyghe або бринзи;
  • 200 г твердого сиру;
  • 50 г пармезану для посипання (може бути замінений на звичайний твердий сир);
  • кунжут.
Підготовка:

1,1 км Подрібніть сир зі сметаною до однорідного стану, можна використовувати блендер для зручності. Додайте 200 тертий сир на сирну масу, а також розсипаний сир Adyghe або бринцу.

2,2 км Збийте свої кульки, зробіть маргарин. Змішайте все з сиром і сирною масою.

3. У Додайте борошно, перемішайте тісто. Поставте його в масляну форму. Зверху посипаємо торт тертим пармезаном або звичайним твердим сиром, прикрасить кунжутом.

4. У Випікати торт в духовці нагріти до 180 градусів за 25-30 хвилин. Не переверніть її в духовку, якщо готовий - зробіть її відразу, щоб не пересушити! Сирний пиріг повинен бути соковитим.

Поки торт вариться, сирний запах зачаровує. Я все-таки повинен шукати такі ароматні випічка! Зробіть цей сирець, і немає причин, щоб відсвяткувати. Рецепт дуже простий, випічка не зіпсує, головне вибрати свіжий і смачний сир. Якщо ви покажете своїх друзів, то обов'язково захочете спробувати!

через takprosto cc