812
Паста академік Амосов: рецепт, перевірений більш ніж одним поколінням!
Літо ще не надходить, але час подбати про ваш імунітет і здоров'я близьких. Він займе досить трохи часу, і в аптеках буде щітка для закріплення агентів, і кожна друга реклама розповість вам, що холодна медицина знімає симптоми менше дня. Тим не менш, ми розуміємо, що імунітет є прибутковим бізнесом, що означає, що потрібно подбати про його стан заздалегідь, тобто вже зараз. Академіка Амосова рекомендована для всіх післяопераційних пацієнтів для швидкого відновлення та зміцнення організму. Що робити, якщо людина здорова? Переваги такої «вітамінної бомби» неоціненно!
Рецепт макаронів Амосова:
Інгредієнт:
1,1 км Подрібніть всі інгредієнти в харчовому процесорі або через м'ясорубку і додайте 500 грам меду.
82
2,2 км Стирайте на однорідну масу і викладають в банки.
3. У Ет 1 столова ложка 3 рази на день 30 хвилин до їжі.
Херсон
Ця суміш - унікальний магазин вітамінів і мікроелементів на будь-якому столі. Ідеально підходить для школярів, людей з розумової та фізичної праці, спортсменів та літніх людей. Поділіться цим простим рецептом просування здоров'я з друзями. Як здоровий так легко!
через takprosto cc
Рецепт макаронів Амосова:
Інгредієнт:
- 500 г родзинок;
- 500г сушених абрикосів;
- 500 г кліток;
- 500 г чорносливу без насіння;
- 500 г меду;
- 2 склянки горіхів;
- 1 лимон з шкіркою.
1,1 км Подрібніть всі інгредієнти в харчовому процесорі або через м'ясорубку і додайте 500 грам меду.
82
2,2 км Стирайте на однорідну масу і викладають в банки.
3. У Ет 1 столова ложка 3 рази на день 30 хвилин до їжі.
Херсон
Ця суміш - унікальний магазин вітамінів і мікроелементів на будь-якому столі. Ідеально підходить для школярів, людей з розумової та фізичної праці, спортсменів та літніх людей. Поділіться цим простим рецептом просування здоров'я з друзями. Як здоровий так легко!
через takprosto cc
3 відмінні страви з баклажанів: овочі, приготовані зі східним смаком!
14 способів оновити улюблене кухонне приладдя Ідея таблички є грандіозною!