Смачний томатний суп з Папою аль помодоро. Улюблений рецепт Софії Лорен!

Помідор в'язниця - що ми називаємо цей суп, який Софії Лорен краще. Головний секрет цієї ароматичної, соковитої страви в правій продукції. Італія є місцем народження ароматичної їжі: багато свіжих пряних трав, смачна оливкова олія з особливим запахом, залиті томати, які поглинають сонце. Це частина інгредієнтів, які будуть потрібні для поживних, але низькокалорійних супів. У меню італійської акторки - корисні продукти, які допомагають зберегти велику фігуру, але при цьому - їсти з істинним задоволенням. Як уявити оригінальний смак і запах цього томатного дива, я відразу хочу приготувати.

Інгредієнт:

• 1 ciabatta (беттер - застібка, сушена);
  • 1,5 кг солодких помідорів;
  • 2 цибулини;
  • 4 зубчики часнику;
  • корінь селери;
  • пачок свіжого базиліка;
  • оливкова олія;
  • перець чилі;
  • сіль.
Для цього рецепта необхідний правильний хліб - ciabatta буде якомога ближче до італійської версії. Ви можете використовувати сушений хліб з грубого борошна - темний і пористий. Крім того, такий хліб гарантує насичений смак і харчування, він вигідний для здоров’я завдяки високому вмісту клітковини.

Підготовка:

1,1 км У нагрітому вершковому маслі на сковороді або в глибокій сковороді помістіть дрібно порізаний часник, цибулю і перець чилі. Трохи пришийте їх в олії, переконайтеся, що вони не темніють - варіть на невеликому вогні.

2,2 км Видаліть шкіру від томата, надягаючи окропу на них. Якщо в томатах з'являється збивна сердечка, витягніть її за краще смак. Наріжте помідори на 4 штуки і надішліть їх в горщик з вершкового масла. Додайте дрібно нарізані селери. Помідор тушки близько години.

3. У Перед подачею на стіл додайте окропу до сковороди так, щоб томатна паста стає супом в консистенції. Пробити хліб і скоригувати на невеликі шматочки і кинути його в суп. Надішліть суп, відваріть його протягом декількох хвилин і відключіть вогонь.

4. У Додайте трохи оливкової олії до готового супу. Щоб поліпшити смак, можна трохи посипати Пармезаном! Прикрасьте тарілку насиченого супу з листям базиліка.

Суп томатний, густий, заварний, з легким ароматом часнику і листя базиліка підкорить вас! Спробуйте приготувати цю страву італійської кухні і ви будете миттєво відчувати себе комфортно на кухні. У дорогих ресторанах цей суп подається вишуканою делікатесністю, але насправді це простий суп. Як ви знаєте, проста їжа є найкращим варіантом для здоров'я і здоров'я!

Дізнайтесь італійські мотиви в їжі з друзями, суп «Папа аль pomodoro» зі смаком!

через takprosto cc