Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Діти дуже вражені істоти і вони завжди прагнуть поговорити про те, що вони побачили або чули. Так вони часто просто запускають і, не слухаючи, хто говорить про те, що, почати говорити про все. Не варто забувати, що це не повинно бути справи. Так сьогодні він розповість вам, як послухати вашу дитину, перерваючи дорослі розмови один раз і назавжди. Ми підготували історію для Вас жінкою, яка розповіла про цю техніку другом.

Я говорю з моїм другом, коли її 3-річної сина прагнула поділитися з мамою. Замість переривання розмови він просто кладе руку на зап'ясті і чекав. Вона також поставила свою руку на вершині і продовжує говорити. Подумав, і мій друг перетворився на дитину. Я раджу! Це легко. Так ніжний. Дуже поважна і стримана. Хлопці дочекали кілька секунд для своєї матері, щоб закінчити вирок, після чого вона перевернула свою увагу до нього.

Я сказав чоловіка про це, і ми відразу ж прийняли цю техніку. Ми пояснили дітям, які, якщо вони повинні сказати щось і хтось вже розмовлявся, вони повинні просто покласти руку на нашу зап'ястя і чекати. Не раз, терпіння і діти припинили перерву. І не використовуйте фрази грубої черги, як «Не зайдіть в розмову» або «Не переймайте мене!» Просто невеликий дотик зап'ястя. Що це?

Якщо ваша дитина часто ненав'язливо зв'язує в розмову дорослих, опануйте цю техніку з ним. Це допоможе виростити дисципліновану, освічену і розумну людину, яка поважатиме інших людей.

через takprosto cc