536
Екстрими на повідомлення! Тільки найвагоміші тури пройдуть на цьому сході. . й
Якщо ви не можете жити без екстремальних відчуттів, перейдіть швидко до Гаваї, а саме острів Оаху. Ви знайдете причіп Haiku - один з найкрасивіших, але також найнебезпечніших туристичних маршрутів району. У 1942 р. на військові цілі було побудовано сходи, яка складається з чотирьох тисяч кроків, Командувачі можуть потрапити на спеціальні радіозварні вежі, які подаються на передачу сигналів на підводні човни ВМС США на віддалені відстані. Але з 1987 року потреба у них вже зникла, у 850-метровій структурі почали використовуватися як маршрут для реальних екстремальних туристів. Незважаючи на те, що в 2003 році причіп Haiku був повністю реконструйований для безпеки, щоб підкорити вершину Кульового скелі, до якого ведеться «сходовий чохол на небо», навіть найдосвідченіші сходження не завжди згодні. Ви слабкі?
Гайку Сходу називають «Схід на небо». Цей мальовничий пішохідний причіп розташований на крутому підйомі і буквально загортається в руках хмар.
Через рік з часом відкрився екстремальний маршрут.
Весь час було багато нещасних випадків на причіпі Хайку, а місцеві жителі часто скаржилися на шумні туристи. Оахові органи заборонили сходи.
Поблизу входу в екстремальний маршрут постійно знаходиться на охороні.
Січень9156
Але все ж є латунні диредвіли, які, пройшовши поліцію, керуючись підкоренням стежці Хайку.
Якщо ви хочете розбити закон заради екстремальних, то не забудьте принести з собою антикову рукавички, взуття зі стабільними підошви, комфортний одяг, а також дощовик, ліхтарик і, звичайно, вода і харчування.
р.
В середньому займає два години, щоб піднятися до вершини.
Якщо ви отримуєте безпеку, вам доведеться платити штраф, розмір якого залежить від місця незаконного розташування.
Але я не рекомендую приймати цей ризик.
Чим небезпечна краса!
Навіть самі фото вже запаморочення. Я не знаю, якщо я ходив на небо. Чи знаєте ви? Скажіть своїх друзів про Hayk, розділивши статтю. Давайте подивимося, якщо у вас є будь-які сміливі чоловіки.
через igenno cc
Гайку Сходу називають «Схід на небо». Цей мальовничий пішохідний причіп розташований на крутому підйомі і буквально загортається в руках хмар.
Через рік з часом відкрився екстремальний маршрут.
Весь час було багато нещасних випадків на причіпі Хайку, а місцеві жителі часто скаржилися на шумні туристи. Оахові органи заборонили сходи.
Поблизу входу в екстремальний маршрут постійно знаходиться на охороні.
Січень9156
Але все ж є латунні диредвіли, які, пройшовши поліцію, керуючись підкоренням стежці Хайку.
Якщо ви хочете розбити закон заради екстремальних, то не забудьте принести з собою антикову рукавички, взуття зі стабільними підошви, комфортний одяг, а також дощовик, ліхтарик і, звичайно, вода і харчування.
р.
В середньому займає два години, щоб піднятися до вершини.
Якщо ви отримуєте безпеку, вам доведеться платити штраф, розмір якого залежить від місця незаконного розташування.
Але я не рекомендую приймати цей ризик.
Чим небезпечна краса!
Навіть самі фото вже запаморочення. Я не знаю, якщо я ходив на небо. Чи знаєте ви? Скажіть своїх друзів про Hayk, розділивши статтю. Давайте подивимося, якщо у вас є будь-які сміливі чоловіки.
через igenno cc