453
Ви не можете плавати в цьому озері. Я був вражений, коли я дізнався, чому.
Це найкрасивіше і над усім найчистішим озером на нашій планеті. Я просто хочу потрапити в неї. Плавання в Блакитному озері категорично заборонено. Але ці фотографії так спокусливі, щоб зробити це!
Пейзаж як з картини: на Південному острові в Новій Зеландії - останній доручений кут природи.
69418918
Реліктові ліси, круті скелі і водоспади є приголомшливо різноманітним і просто красивим краєвидом.
І тут, глибоко в горах, є найчистіший озеро на Землі, що подається чистим джерелом води.
Blue Lake (або Rotomairewhenua на мові Maori) знаходиться в Національному парку Нью-Йорка.
59551
Вода в ній так чиста, коли ви занурюєте, ви можете побачити далеко перед вами.
Лабораторні дослідження показали, що діапазон видимості становить від семи метрів.
Р
Для порівняння: в дистильованої воді цей показник становить вісімдесят метрів.
Вода в озері так зрозуміло, що не можна відрізнити від повітря.
Плавання через захист природи в озері заборонено.
р.
Для того щоб взяти фотографії, такі як:
Р
У будь-який час можна погуляти по узбережжі.
р.
Такі фотографії залишаються в пам'яті надовго. Як пейзажі в картинах. . й
Ви відчуваєте силу і мир, який йде з цих фотографій? У нашому світі є ще кути, де збереглася природна краса, а їх захист залежить від нас.
Поділитися цими казковими фотографіями з іншими.
www.wherecoolthingshappen.com/lake-nelson-its-знімок-знімок-в-світу/
Пейзаж як з картини: на Південному острові в Новій Зеландії - останній доручений кут природи.
69418918
Реліктові ліси, круті скелі і водоспади є приголомшливо різноманітним і просто красивим краєвидом.
І тут, глибоко в горах, є найчистіший озеро на Землі, що подається чистим джерелом води.
Blue Lake (або Rotomairewhenua на мові Maori) знаходиться в Національному парку Нью-Йорка.
59551
Вода в ній так чиста, коли ви занурюєте, ви можете побачити далеко перед вами.
Лабораторні дослідження показали, що діапазон видимості становить від семи метрів.
Р
Для порівняння: в дистильованої воді цей показник становить вісімдесят метрів.
Вода в озері так зрозуміло, що не можна відрізнити від повітря.
Плавання через захист природи в озері заборонено.
р.
Для того щоб взяти фотографії, такі як:
Р
У будь-який час можна погуляти по узбережжі.
р.
Такі фотографії залишаються в пам'яті надовго. Як пейзажі в картинах. . й
Ви відчуваєте силу і мир, який йде з цих фотографій? У нашому світі є ще кути, де збереглася природна краса, а їх захист залежить від нас.
Поділитися цими казковими фотографіями з іншими.
www.wherecoolthingshappen.com/lake-nelson-its-знімок-знімок-в-світу/