Що робити при появі почуттів? Важко вірити, але розчин дивно простий!

З самого початку часу людина стурбована питанням: як довго можна залишитися щасливою в парі? Ці 10 порад допоможуть зберегти відносини:

1,1 км Тримати руки

Фото: Марина Агуар

Це значно недооцінена, але тримаючи руки важливо. Вчені довели позитивний вплив на відносини. Краще піти кудись разом, якщо ви тримаєте руки.

2,2 км Йдемо в ліжко одночасно

52037034

Фото: Мендак

На самому початку відносин ви просто не можете чекати, щоб провести ніч разом. Зайдіть до ліжка одночасно, навіть якщо один з вас з'являється пізніше, тому що ви не можете спати. Дуже важливо.

3. У Загальні захоплення

Фото: Run Racing

Через деякий час у відносинах виникає монотонія, а потім особлива роль набуває спільних захоплень. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Але ваш власний хобі все ще повинен бути, вам потрібно якось залучити інтерес.

4. У Продюсер зв'язків

Фото: Марі. Р.

Щасливі пари не соромляться показати свої почуття в суспільстві. Але не показати, але розповісти всім, «Поглядаємо, ми разом!»

5. Умань Довіра і прощення

Фото: цифровий інтернет

Немає відносин без кварелі, це як правда, як два і два роблять чотири. Ви повинні мати можливість лікувати іншу людину з розумінням. Тільки довіряє Вашому партнеру і бажаємо йому бути щасливим у відносинах.

6. Хуг.

Фото: kevinmarsh

Це може здатися зайвим, але для стабільного зв'язку, клопи на кожній зустрічі просто необхідні. Наш мозок корелює хуги зі ставленням до людини, яку ми вітаємо. Якщо ви не захопите дуже довго на зустрічі, то поступово негативне ставлення до партнера може навіть розвиватись.

7. "Я люблю тебе!"

Фото: емпіри

Майже кожен на початку відносин мав сумніви про ці три слова: розмова або не говорити. Але коли ви перебуваєте в відносинах, вони ніколи не будуть зайвими. Вранці краще говорити прямо: вона дасть силі на весь день.

8. У "Добра ніч!"

Фото: просторознавство

Наприкінці дня ви покаже вам, скільки ваших відносин з цією людиною означає, що ви не знаєте, що сталося в день.

9. Навігація Постійно звіт про ситуацію

Габаритний зображення

Фото: snapshooter.ch

Щасливі пари можуть кілька разів на день, щоб дізнатися про те, як коханець / кохана. Так ви навіть можете уникнути зайвої кварелі ввечері, якщо раптом хтось погіршує настрій протягом дня.

10. Зверніть увагу тільки на позитивні якості партнера

Фото: педримос 7 хв

Якщо ви постійно шукайте недоліки у своєму партнері, ви знайдете їх. Якщо ви тільки подивитеся на краще, ви побачите найкращі. В залежності від того, де ви шукаєте, завжди є вибір. З радістю – це те ж саме рішення.

На перший погляд, всі ці поради здаються дуже простим. З іншого боку, людина щаслива у відносинах тільки тоді, коли вони відчувають себе коханим. Можливо, у випадку, якщо більше людей з’явилися ці правила. Чим більше я думаю про це, тим більш очевидним здається мені. Поділіться цими порадами з іншими, адже кожен бажає гармонії у відносинах.

Markgoulston.com/valentines-day-rx-10-habits-of-happy-couples