391
Не знаю, що він зробив після смерті дружини. До 20 років пройшли.
Winston Hawes вирішив зробити щось особливе в пам'яті дружини. Вони одружені в 1962 році і ніколи не відокремлені. Після 33 років Janet помер раптово. Вінстон висаджував 6 000 дубових дерев на прилеглій ділянці землі. Ось вже 20 років. . й
Джейнт і Winston House 1960.
Всі ці роки ніхто не знав про це, до одного дня Анді Колет перекинув над селом на повітряній кулі і побачив щось незвичайне.
«У мене є повітряна куля, яку я регулярно літаю. Це була найкрасивіша річ я коли-небудь бачив з висоти, говорить Collet.
У будинку Джейнта зріс.
У середині свого серця Вінстон висаджував нарциси. Я хотів літати тут в гарячій повітряній кулі під час їх цвітіння.
Справжня любов. Поділіть цей сенсорний акт з іншими.
www.huffingtonpost.com/2012/07/13/winston-howes-heart-form-tribute_n_1672218.html
Джейнт і Winston House 1960.
Всі ці роки ніхто не знав про це, до одного дня Анді Колет перекинув над селом на повітряній кулі і побачив щось незвичайне.
«У мене є повітряна куля, яку я регулярно літаю. Це була найкрасивіша річ я коли-небудь бачив з висоти, говорить Collet.
У будинку Джейнта зріс.
У середині свого серця Вінстон висаджував нарциси. Я хотів літати тут в гарячій повітряній кулі під час їх цвітіння.
Справжня любов. Поділіть цей сенсорний акт з іншими.
www.huffingtonpost.com/2012/07/13/winston-howes-heart-form-tribute_n_1672218.html
Музичний слон дає майстер-клас на фортепіано. Навіть піаніста в ударі.
Чайники під мікроскопом. Цей унікальний експеримент розкриває шокуючий факт!