Неймовірна історія чоловіка, який ризикував життя на ведмедя.

Коли барібал випадково побився на місце в Флориді, поліція повинна зробити щось. Вони намагалися евтанізувати тварину зі спальними таблетками і взяти його назад до резерву, але раптом все вийшло неправильно.

У таких випадках тварина зазвичай знімається з дозою снодійних таблеток, а потім повертається до ближнього лісу.

3610Р. 4200Р.

Ведмедя зі спальними таблетками відлякала ведмедя і вона ran до моря.

5726543

Як ведмедя спати далі і далі, вона поступово почала спати, і вона почала мити.

Адам Warwick, біолог з консервацією, вирішив діяти терміново.

Ті, що поблизу були шоковані і спочатку хотіли зупинити Адам.

Р

«Для прийняття рішення негайно. Коли я побачила абсолютно безповоротний ведмедик, мій адреналін кинувся в мій кровоплин.

р.

Ведмедя може зануритися Адама з його кіготів. Спочатку з води, але став так вичерпним, що він не міг перенести ноги.

Адам повинен діяти швидко. Він зберіг спокій і спробував взяти ведмедя на шкіру.

Габаритний зображення

Ведмедя тримала голову над водою, але Адам не давав.

44415959

Всі свідки інциденту спіймали їх дихання на увазі, як Адам перетягував майже дві сотні кілограм ведмедя 20 метрів до берега.

Здавалося б, перед Адамом вдалося витягти вичерпний ведмедя до безпечної відстані.

Ведмедя тільки подряпиний Адам злегка.

р.

Допомогти втомлених плавців прийшла інші рятувальники.

За допомогою екскаватора, ослабленого ведмедя було повернено до Осцела.

(доб. 709)

Адам і ведмедя не забудуть цього дня.

Він, безумовно, виглядає щасливіше в його середовищі. Я думаю, що він буде триматися від води зараз.

Адам Warwick ризикував своїм життям, щоб зберегти безпорадну тварину. Поділіться цим неймовірним оповіданням сальвації з іншими.

www.nature.org/