644
Останній день життя собаки навчає нас жити щодня, якби це було наше останнє.
Сім'я Робертів знала свою собаку, Дюк, потрібно ставити до сну, оскільки він мав рак. Так вони вирішили, що собака повинна провести останній день особливим способом.
Щоб захопити свої фінальні моменти з собакою, Роберт займався фотографом і коханцем тваринами Робін Еруті.
Дядько ate hamburgers, frolic в аквапарку. Він провів останній день серед тих, хто любив себе.
«День мене загинув» - серія цих фотографій надихнула багатьох власників, щоб поділитися історіями про своїх вихованців, які більше не живі. І для сім'ї Робертс, це значно полегшило біль втрати.
У нас була вечірка, і я бачу багато гамбургерів.
І сміється.
Я думав про те, скільки я промав все.
Ми йшли.
І вони були серйозними.
Крістен прийшов до мене. Подруга шахти.
В той час як ми чекали оксамиту, Крістен сказав, що ми займемо трохи ходьби. Тоді хтось запропонував зануритися в воду і посипати краплі по всій вулиці.
"Я збираю вас дуже багато."
«Я люблю тебе, не ти?
2255740 р.
"Дякую родині."
"Чому все я запитаю тебе."
Ми отримали вологу сьогодні.
І ми вдячні за цей день.
Ми зламали всі правила сьогодні.
Я слухав дітей грати. Я думав про своїх двох маленьких. Я люблю їх.
Я відпочивав сьогодні.
Я не відчував болю. Незважаючи на те, що пухлина виросла дуже багато.
Я відчував любов сьогодні.
7225899
Я сказав, що до мого друга Кіра. Вона шукала мене, коли лікар сказав, що це час. Я зрадився і щасливий.
391562
Я не скажу. Я сказав, що ми знову зустрічаємо.
р.
Я щасливий. Ми не встигли. Але ви як подарували мені другий шанс, за який я дуже вдячний.
З вами. Дюк.
Поділіться цим зв'язком з іншими!
www.robynarouty.com/i-died-today/
Щоб захопити свої фінальні моменти з собакою, Роберт займався фотографом і коханцем тваринами Робін Еруті.
Дядько ate hamburgers, frolic в аквапарку. Він провів останній день серед тих, хто любив себе.
«День мене загинув» - серія цих фотографій надихнула багатьох власників, щоб поділитися історіями про своїх вихованців, які більше не живі. І для сім'ї Робертс, це значно полегшило біль втрати.
У нас була вечірка, і я бачу багато гамбургерів.
І сміється.
Я думав про те, скільки я промав все.
Ми йшли.
І вони були серйозними.
Крістен прийшов до мене. Подруга шахти.
В той час як ми чекали оксамиту, Крістен сказав, що ми займемо трохи ходьби. Тоді хтось запропонував зануритися в воду і посипати краплі по всій вулиці.
"Я збираю вас дуже багато."
«Я люблю тебе, не ти?
2255740 р.
"Дякую родині."
"Чому все я запитаю тебе."
Ми отримали вологу сьогодні.
І ми вдячні за цей день.
Ми зламали всі правила сьогодні.
Я слухав дітей грати. Я думав про своїх двох маленьких. Я люблю їх.
Я відпочивав сьогодні.
Я не відчував болю. Незважаючи на те, що пухлина виросла дуже багато.
Я відчував любов сьогодні.
7225899
Я сказав, що до мого друга Кіра. Вона шукала мене, коли лікар сказав, що це час. Я зрадився і щасливий.
391562
Я не скажу. Я сказав, що ми знову зустрічаємо.
р.
Я щасливий. Ми не встигли. Але ви як подарували мені другий шанс, за який я дуже вдячний.
З вами. Дюк.
Поділіться цим зв'язком з іншими!
www.robynarouty.com/i-died-today/
Наречена і матір його вирішили здивувати гостей незвичайним танцем. Все, що вам сподобалося!
Ця пара була kayaking коли це сталося. Ніяких очікувань.