573
Коріння цих дерев – тисячі років. Подумайте про те, скільки вони бачили в життя.
У зв'язку з природою непросто - ми повинні використовувати його, жити в гармонії з ним, захистити його і захистити себе від неї. А фото з зображенням коренів дерев, які гармонійно плетені в плести, доказом цього.
Ці коріння – тисячі років. Вони плетені в історію людства протягом століть, залишаючи символічне значення. Повільно але, безумовно, потужність, з якою вони долають бетон (і іноді навіть сталь) дійсно надихає.
Неважливо, що ви думаєте про ці фотографії, я сподіваюся, що вам подобається, як я робити.
Фото: світогляд
Фото: Wei-Feng Xue
Фото: jakeinator21
Фото: Горст Кіхле
810681
Фото: Форз
Фото: Алі
р.
Фото: Калвін Лі
Фото: П'єтро Бейлаква
39340634
Фото: лебеді
Фото: Brad Grove
Фото: Розум Вірус
Поділіться цими незвичайними фотографіями з друзями!
через igenno cc
Ці коріння – тисячі років. Вони плетені в історію людства протягом століть, залишаючи символічне значення. Повільно але, безумовно, потужність, з якою вони долають бетон (і іноді навіть сталь) дійсно надихає.
Неважливо, що ви думаєте про ці фотографії, я сподіваюся, що вам подобається, як я робити.
Фото: світогляд
Фото: Wei-Feng Xue
Фото: jakeinator21
810681
Фото: Форз
Фото: Алі
р.
Фото: Калвін Лі
Фото: П'єтро Бейлаква
39340634
Фото: лебеді
Фото: Brad Grove
Фото: Розум Вірус
Поділіться цими незвичайними фотографіями з друзями!
через igenno cc
Дитяча сміхалка - негайна. Але так, що ця дитина сміється, я ще не чув. Це найсвіжіші!
Прийміть від почуття вільного польоту... Ці хлопці точно знають, що таке тяжіння.