563
Собака зробила все, щоб допомогти йому безпорадний друг. Незрівнянна сім'я
Золоті, ррей Шиг Цзу, був відкритий в ярі біля міста Андерсон (Південна Каліфорнія, США). Рятівники спочатку думали, що вона була заплутана в кущі і лезингом гучно, закликаючи до допомоги.
Роботодавець тварин Мішель Сміт вийшов в ярину, щоб звільнити собаку, але вона не була самостійна. Собака не потрібна допомога. Для всіх сюрпризів Мішель бачив охорону собаки і підживлення кошеня.
Навіть після того, як врятуватися, Goldie відмовилася залишити кошеня.
Невідкладна сім'я пішла на тваринний притулок. Ну і разом.
р.
Богі тримають турботу про кошеня, якби він був власним цуценям.
р.
"Я подумав, що собака просто підійде, там в ярі, але вона ніколи не бажала залишити кошеня поодинці", - сказав Мішель Фокс.
Після того, як витрачати час на притулок, нова родина знайшла своє рідне місце. Звичайно, разом.
Поділіться цією любовною історією з іншими.
через igenno cc
Роботодавець тварин Мішель Сміт вийшов в ярину, щоб звільнити собаку, але вона не була самостійна. Собака не потрібна допомога. Для всіх сюрпризів Мішель бачив охорону собаки і підживлення кошеня.
Навіть після того, як врятуватися, Goldie відмовилася залишити кошеня.
Невідкладна сім'я пішла на тваринний притулок. Ну і разом.
р.
Богі тримають турботу про кошеня, якби він був власним цуценям.
р.
"Я подумав, що собака просто підійде, там в ярі, але вона ніколи не бажала залишити кошеня поодинці", - сказав Мішель Фокс.
Після того, як витрачати час на притулок, нова родина знайшла своє рідне місце. Звичайно, разом.
Поділіться цією любовною історією з іншими.
через igenno cc
Якщо ви зрозуміли, що технологія ніколи не може замінити прості речі.
Тільки в Японії можна побачити таку неймовірно красиву рослину. Справжній шедевр природи!