Нова ера, нові супергерої. Ні, це не Бетмен. Передавач також здатний благородних знесен.

Цей захоплюючий відео був знятий 19 червня в Будапешті. Це один з найбільш дивовижних тварин! Відвідувачі зоопарку свідчили драму, що розгортається в корпусі з коричневим ведмедем.

Спочатку ви можете подумати, що цей флегмат ведмедя є небайдужим до виправленої стрілки, що потрапляє в воду. Незабаром він помітив поганий птах і вирішив перевірити, що сталося. Припинно, предатор запускає свою лапу в воду і намагається доходити до преси. Але це не так! Він тягне бідну дівчину крилом своїми зубами і тягне її до безпеки. Тоді сюжет розвивається ще більш несподіваним способом: босоніж забуває для потенційної жертви і йде на їсти моркву і яблука. Чи є він вегетаріанський? Не можна відновити з того, що сталося і намагається повернутися на ноги. Тим часом ведмедя продовжує виглядати як морква. Згорнути вдалося, але вона була просто приглушена тим, що сталося, її вираз, якби говорить про себе: «Ой мій Бог, я думаю, що я просто врятував величезний ведмедя». Дуже дякую! Ну, дійсно благородний акт в кращих традиціях супергеро кіно.

Ви не вірите!

www.youtube.com/watch? v=gJ_3BN0m7S8