640
Старі фото в новому варіанті: після смерті матері батько і дочка відтворилися фотографії з весілля.
Бен і Алі Нанері займався 2009 рік. На жаль, у 2011 році Алі померла від раку легенів, залишаючи Бен з дочкою Оливія. Повинний батько, вирішив продати будинок і переїхати на інше місце. Нарешті, для того, щоб мати яскраві спогади своєї матері, він вирішив оформити фотосесію, відтворити свої весільні фотографії з Оливією.
Я не хочу, щоб люди бачити біль і втрати в цих фотографіях. Навпаки ці фотографії ми хотіли розповісти всім любовним оповіданням, говорить Бен.
Він захотів маленьку дочку пам'ятати будинок, де почався її життя.
Нагадуємо мене про підготовку до свята. Olivia є тьмяна мати.
Фотограф Алі старша сестра, Мелані.
р.
Цей ангел маленька дівчина викликає мами.
Під час фотосесії Олівії перо впав на долоню. Мелані вважає, що це знак Алі для своєї дочки.
р.
Бен грає свою дочку на весілля.
«Що відбувається в нашому житті, Оливія дізнається, що є місце, де я був щасливою людиною в світі, але за короткий час», - сказав він.
, Україна
Р
Я впевнений, що ваші друзі оцінять цю історію.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Я не хочу, щоб люди бачити біль і втрати в цих фотографіях. Навпаки ці фотографії ми хотіли розповісти всім любовним оповіданням, говорить Бен.
Він захотів маленьку дочку пам'ятати будинок, де почався її життя.
Нагадуємо мене про підготовку до свята. Olivia є тьмяна мати.
Фотограф Алі старша сестра, Мелані.
р.
Цей ангел маленька дівчина викликає мами.
Під час фотосесії Олівії перо впав на долоню. Мелані вважає, що це знак Алі для своєї дочки.
р.
Бен грає свою дочку на весілля.
«Що відбувається в нашому житті, Оливія дізнається, що є місце, де я був щасливою людиною в світі, але за короткий час», - сказав він.
, Україна
Р
Я впевнений, що ваші друзі оцінять цю історію.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
З кожним роком це місто замерзає за хвилину. Люди ніколи не забудуть уроки історії.
451 градусів Fahrenheit гарантовано. Рівень пристрасті цього танцю просто небо!