Старі фото в новому варіанті: після смерті матері батько і дочка відтворилися фотографії з весілля.

Бен і Алі Нанері займався 2009 рік. На жаль, у 2011 році Алі померла від раку легенів, залишаючи Бен з дочкою Оливія. Повинний батько, вирішив продати будинок і переїхати на інше місце. Нарешті, для того, щоб мати яскраві спогади своєї матері, він вирішив оформити фотосесію, відтворити свої весільні фотографії з Оливією.

Я не хочу, щоб люди бачити біль і втрати в цих фотографіях. Навпаки ці фотографії ми хотіли розповісти всім любовним оповіданням, говорить Бен.

Старі фото в новому варіанті: після смерті матері батько і дочка відтворилися фотографії з весілля.

Він захотів маленьку дочку пам'ятати будинок, де почався її життя.

Нагадуємо мене про підготовку до свята. Olivia є тьмяна мати.

Фотограф Алі старша сестра, Мелані.

Старі фото в новому варіанті: після смерті матері батько і дочка відтворилися фотографії з весілля. р.

Цей ангел маленька дівчина викликає мами.

Під час фотосесії Олівії перо впав на долоню. Мелані вважає, що це знак Алі для своєї дочки.

Старі фото в новому варіанті: після смерті матері батько і дочка відтворилися фотографії з весілля. р.

Бен грає свою дочку на весілля.

«Що відбувається в нашому житті, Оливія дізнається, що є місце, де я був щасливою людиною в світі, але за короткий час», - сказав він.

Старі фото в новому варіанті: після смерті матері батько і дочка відтворилися фотографії з весілля. , Україна

Старі фото в новому варіанті: після смерті матері батько і дочка відтворилися фотографії з весілля. Р

Я впевнений, що ваші друзі оцінять цю історію.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8